loading...
تازه ترینها
محمد غفوری تبار بازدید : 195 جمعه 21 خرداد 1395 نظرات (0)

معماری دیجیتال

معماری دیجیتال دسته: معماری
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 66 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 72

فیزیك اصلی بناها تونلی متشكل از پوسته های كاملا بسته، مواج و پیوسته ای بود كه در آن تضاد میان كف، سقف و دیوارها از بین می رفت

قیمت فایل فقط 10,000 تومان

خرید

معماری دیجیتال


مقدمه
غرفه های نمایش آب كه در سال 1997 به طراحی معماران ناكس (Architects know) در هلند برپا شدند نمونه هایی ابتدایی از تجربه واقعیت در كنار مجاز بودند. این غرفه ها كه از فاكتورهای فیزیكی و موتورهای تولید فضای مجازی تشكیل می شدند نه برای نمایش بلكه بیشتر برای تجربه حالت سیالیت و بی وزنی به هر دو صورت مجازی و واقعی طراحی شده بودند.
فیزیك اصلی بناها تونلی متشكل از پوسته های كاملا بسته، مواج و پیوسته ای بود كه در آن تضاد میان كف، سقف و دیوارها از بین می رفت و شخص با غوطه ور شدن در آن (چه در مایع واقعی و چه به كمك تصورات مجازی) ادراك امتدادهای افق و قائم را از دست می داد. هدف این بود كه با تجربه احساسی متفاوت، ادراك واقعیات روزمره و همیشگی كه به آن عادت كرده ایم كمرنگ شود و شخص در دنیایی ناآزموده متولد شود.
سطوح داخلی غرفه ها با انواع حسگرها پوشانده شده بودند كه با توجه به سرعت و جهت گیری حركت بازدید كننده داده های متفاوتی به پردازشگر مركزی ارسال می كنند. این پردازشگر كه كنترل مجموعه را بر عهده داشت پس از پردازش اطلاعات، مقتضی به موتور محركه را دیكه می كرد. كار این موتور اعمال تغییر در شرایط فیزیكی محیط بود كه در اینجا مشتمل بر ایجاد امواج نوری و صوتی بود كه به مغبز حس نزدیكی و شناوری را القا می كنند. هرچه سرعت حركت شخص در داخل تونل بیشتر باشد، سرعت امواج هم افزایش می یافت.
هنگامی كه فرد روی یك گیرنده ساكن می ایستاد، نورها به شكل امواج حلقوی آب بر پای او ساطع می شدند. حسگرها و پردازنده های فوق العاده ای در تمام فضا پر شده بودند كه می توانستند در آن واحد عمل هر تعداد شركت كننده در یك تجربه میهمان را تحلیل و عكس العمل متناسب را به موتورهای محركه دیكته كنند. فضای مجازی نورانی كه از تداخل امواج متفاوت نور و صدای منبعث از حركات متنوع تجربه گرها بدست آمد شگفت انگیز و غیرقابل پیش بینی بود.
در غرفه ای به نام آب نمك! بازدیدكننده با انواع مختلف تجربه حضور آب آشنا می شد. فضا در واقع منظر نوری بود از كابل های فیبر نوری با رنگ های متنوع. نورها انعكاس تصاویری واقعی از شرایط گوناگون آب و هوایی بودند بر سطوحی از جنس پلی كربنات. فرمان دهی كل بنا را یك بانك اطلاعات پایه سه بعدی در دست داشت كه برای هر بازدیدكننده اطلاعات منحصر به فردی را ذخیره، خلق و پردازش می كرد و رفتار بنا را با توجه به آن تنظیم می نمود. رایانه برای كنترل فضای داخلی الگوریتمی از شرایط جوی و موقعیت سطح آب واقعی در سایت بنا را به عنوان داده های اولیه فرض می كرد (غرفه در كنار دریاچه واقع است). توام با این سایت نور سایت صوتی هم وجود داشت كه همزمان بر اساس حركات تجربه گرها كنترل می شد. فضاهای مجازی كه از شرایط واقعی تولید می شدند به عوالم شش گانه ای تقسیم می شدند:
1. عالم یخ: ادراكی كه تجربه كننده در این فضا دارد حس عبور از خلال توده های یخی است كه به آرامی شناورند.
2. عالم H2O: در این تجربه، شخص در خیلی از مولكول های آب شناور می شود، او می تواند مولكولی را تعقیب كند و حتی آن را بگیرد.
3. عالم زیستی: انواعی از موجودات هوشمند ناشناخته در فضای مجازی شناور می شوند. برخی از آنها ممكن است دور شما جمع شوند و برخی دیگر از شما بگریزند.
4. عالم حباب: یك توده سیال و لغزنده در فضای مجازی خلق می شود كه می توان در درون یا حول آن غوطه ور شد.
5. عالم سیال: تجربه گر در یك محیط روان شناور می شود و در آن به دام می افتد.
6. عالم تحول: شخص بین دو آسمان متغیر مجازی معلق می ماند، چشم اندازی گسترده از آسمان در برابر خود می بیند در حالیكه حس می كند ابرها از كنار او در حال عبورند.
چنانچه دیدیم می توان به كمك تصورات مجازی فضای محدود واقعی را به بی نهایت بسط داد. چنین فضاهایی اكنون به شكلی گسترده در هنر و صنعت سینما به كار گرفته می شوند. یك نمونه بسیار موفق آن فیلم سه بخشی (ارباب حلقه ها) بود كه واقعیت مجازی نفوذپذیر برای هنرپیشگان و واقعیت مجازی نفوذناپذیر برای بینندگان محسوب می شد. مثال دیگر فیلم های آموزشی و آزمایشی تاریخی و باستانی است كه در آن فرضا بنایی یا جانداری كاملا از بین رفته بازسازی می شود و به راحتی موجودیت و رفتار آن مورد مطالعه و شناخت قرار می گیرد. بدین طریق تجسم فضایی و لمس عوالم غیرممكن به تحقق پیوسته است. روندی كه بسیاری از اختراعات طی كرده اند چنین است كه ابتدا از فرض به نوشتار در می آیند، سپس در دنیای تخیلی سینما تجربه می شوند و از آنجا به واقعیت می پیوندند! 
به طور كلی چنین نتیجه می گیریم كه واقعیت مجازی می تواند ابزار بسیار توانمندی برای خلق هرگونه فضا باشد. این فضا را نمی توان به سادگی ایجاد كرد، خلق آن نیاز به تخصص و برنامه نویسی حرفه ای دارد. هرچند هم اكنون از دو سیستم (fly through) و (walk through) برای طراحی و تنظیم شهری استفاده می شود. ولی همگانی شدن آن نیاز به آموزش و ممارست دارد. این سیستم كه در آن طرح و طراح با هم ادغام می شوند و تمام مسائل ادراكی را به صورت واقعی در برابر طراح قرار می دهد نه تنها بهترین وسیله برای نگاشت طرح است، بلكه بهترین ابزار برای تجربه و شناخت معماری و آموزش آن در دانشگاه ها است. اكنون كه فرصت تجربه ی زنده و مستقیم همچون موقعیت معماران گذشته وجود ندارد و جایی برای آزمون و خطا باقی نمانده است، این وسیله می تواند بهترین جایگزین باشد. وظیفه ی معمار از یك كاراموز خلبانی (كه به جای تمرین های خطرناك آموزشی با V.R كارآموزی می كند) حساس تر است! خلبان ناآزموده جسم مردمان را به خطر می اندازد ولی معمار بی شناخت روح انسان ها را نابود می كند!

ژیل دلوز
ژیل دلوز متفكری است كه در دهه اخیر، بیشترین اتفاقات هنر تحت تاثیر اندیشه های او شكل گرفته است. متفكری كه چندان در زادگاه خود، فرانسه، مطرح نشده است، ولی اندیشه هایش در شكل گیری رویدادهای فلسفی-هنری كشورهای انگلیسی زبان به خصوص امریكا، تاثیر به سزایی گذاشته است. ردپای اندیشه های او را می توان در معماری Hyper surface , Folding , Cyber space دید. كتابی تحت عنوان (After Deleuze: The Art Of Event) در اواخر سال 2001 در اروپا منتشر خواهد شد كه بحث اصلی آن در مورد تاثیر اندیشه های دلوز بر دنیای هنر است. خیل عظیم كتابهایی كه در اروپا، در راستای اندیشه های دلوز انتشار می یابد ما را وا می دارد كه از كنار این رویدادها بی تفاوت نگذریم- این در حالی است كه یك كتاب مهم نیز از او به فارسی ترجمه نشده است-. ژیل دلوز در سال 1925 در فرانسه متولد شد. بین سالهای 1944 و 1948 در سوربن فلسفه خواند. بعد از گرفتن لیسانس فلسفه بین سالهای 1948 و 1957 در مدارس فرانسه فلسفه درس داد و از سال 1957 تا 1960 در سوربن تاریخ فلسفه درس داد و چهار سال از پژوهشگران مركز ملی پژوهش علمی (CNRS) بود. در سال 1969 به مقام استادی فلسفه رسید. به خواهش میشل فوكو در دانشگاه لیون، فلسفه درس داد و در همان سال از رساله دكتری خود با عنوان تفاوت و تمایز و رساله اسپینوزا و مساله بیان دفاع كرد. در سالهای 1987 از تدریس كنار گرفت و در سال 1996 خودكشی كرد. او آثار برجسته ای در زمینه های مختلف، از جمله فلسفه، هنر و ادبیات خلق كرده است. دلوز با همكاری فیلكس گتاری آثار ارزنده ای را درباره نظام نشانه ها و منطق معنا و اهمیت نما در سینما به رشته تحریر در آورده اند. اندیشه های كانت، اسپینوزا، برگسون و نیچه جایگاه خاصی در آرای این متفكر برجسته ی فرانسوی دارد و او بیش از همه وام دار تفكرات و اندیشه های نیچه است. راست است كه او اعتقادی به نظام استاد و شاگردی نداشت ولی نتوانست خود را از دام این نگرش رها سازد و به حق می توان گفت كه شاگرد راستین نیچه است.
از نوشتههای ژیل دلوز می توان به كتابهای زیر اشاره كرد: نیچه و فلسفه (1962)، فرانسیس بیكن منطق احساس (1981)، مارسل پروست و نشانه ها (1964)، تمایز و تكرار (1969)، تصویر-حركت (1983)، تصویر-زمان (1985)، ضد ادیپ- سرمایه داری و شیزوفرنیك (1972)، كافكا در دفاع از ادبیات اقلیت (1963)، هزار سطح صاف (1980)، فولد، لایب نیتس و باروك (1988).
یكی از تاثیرگذاراترین آثار دلوز وگتاری، كتاب ضد ادیپ، سرمایه داری و شیزوفرنیك است. اساس كتاب در سخن روانكاوانه نوشته شده است. این كتاب در اصل به منزله یك واكنش مستقیم و تئوریك به شورش دانش آموزان و دانشجویان فرانسه در 1968 است. در ضدادیپ بحث در مورد سركوب كردن غریزه است. پلیس دیگران و خویشتن شدن. به نظر دلوز و گتاری "عقده ادیپ كه به مثابه مجموعه درونی شده ای از مناسبات قدرت ربوده شده است، حاصل اعمال سركوب سرمایه داری در درون خانواده است."
دلوز و گتاری با پیروی از آرای لاكان و فروید و فراتر رفتن از آن، نقد روانكاوانه ریشه ای و نوعی روش متنی موسوم به تحلیل شیزو (schyzo-analysis) برای قرائت متون ارائه می دهند و در اصل می توان گفت دلوز در تحلیل شیزو خود را به مباحث هرمنوتیك مدرن نزدیكتر كرده است. او بر این عقیده است كه انسان در حال نوشتن یك نامه خیلی ساده تا یك كتاب پیچیده همواره در حال سركوب كردن معنایی است كه از نامه مستفاد می شود و در حال تزریق معنایی است كه خود مدنظر دارد و در كل می توان گفت متن دوسویه است. شخصیتی كه خود دارد و شخصیتی كه ما به آن می دهیم. حمله دلوز و گتاری در درجه اول متوجه مقوله بازنمایی میل (هوس) براساس فقدان یا نیاز است. آنها این مقوله را یكی از تمهیدات سرمایه داری برای از شكل انداختن ناخودآگاه می شمارند.
تقلید، اجتماعی شدن با زیر سلطه و اقتدار رفتن، تشابه را مهم انگاشتن، از تمایز گریختن، به فرمان پدر یا حاكم در آمدن، نسخه برداری كردن، شبیه كشی و رونویسی كردن است كه سرانجام به فرمان زیستن را همراه می آورد. به نظر دلوز هنری كه بر پایه تقلید شكل می گیردهنری استوار بر پارانویا است. به نظر آنها، بین فرد- كه به میل تعریف می شود.- و جمع- كه با قانون تعریف می شود- هیچ تمایزی نیست بلكه تنها چیزی كه وجود دارد، میل اجتماعی است (میل اجتماعی جای فرد و جمع را می گیرد و این دو در واقع وجود خارجی ندارند) درنتیجه، میل همیشه در حركت است، همیشه، بسته به موقعیت، از اجزا متفاوت تشكیل می شود، بیشتر ماشین گونه است تا نمایش ادیپ وار بازنمایی. به عكس تحلیل شیزو نوعی ناخودآگاه می سازد كه در آن میل (هوس)، سیلانی آزاد است. نوعی انرژی كه اضطراب ادیپی آن را محدود نمی كند، بلكه سرچشمه مثبت آغازهای تازه است. تحلیل شیزو به معنای آزاد كردن میل است، آنچه میل ناخودآگاه پارانویدی است براساس ملت، خانواده، كلیسا، مدرسه و نظایر آنها خط و مرز می كشید ناخودآگاه شیزوفرنیك با واژگون كردن این كلیت های سرمایه داری، خط و مرزها را از بین می برد.
دلوز و گتاری به انواع تفسیرهای متعالی حمله می كنند و فقط تفسیر غیرمتعالی را كه از تحمیل معنایی مسلط بر متن اجتناب می كند مجاز می شمارند. تفسیر متعالی سعی می كند بر متن حاكم شود و این كار پیچیدگی حقیقی آن را تضعیف می كند. رابطه شیزوفرنیك با ادبیات اقدام به واژگون سازی می كند و خود را از قید نظام آزاد می كند چنانچه اثر را نه به مثابه متن بلكه اساسا غیر رمزی تلقی كنیم تحلیل گر شیزو نیز نیاز دارد تا سخن های بالقوه انقلابی متن را به فعالیت وا دارد و در اینجاست كه تحلیل گر شیزو هر گونه بازنمایی را مرز زدایی می نماید.
میشل فوكو در پیش گفتاری كه در سال 1977 بر این كتاب نوشت، آورده است: "ضد ادیپ بودن به یك سبك زندگی و شیوه ای از اندیشیدن و زندگی بدل شده است. دامهای ضد-ادیپ دامهای طنز؛ فراخوانهای بسیار به تخلیه خود، متن را كنار گذاشتن و كتاب را محكم بستن. كتاب اغلب ما را وا می دارد كه بیاندیشیم جز طنز و بازی نیست آنجا كه چیزی اساسی در میان است، چیزی كه بیش از همه جدی است (یعنی) تعقیب هم شكلهای فاشیسم، از عظیم ترین شكلهای آن كه ما را محاصره و لگدمال می كنند تا شكلهای جزئی آن كه زندگی روزمره مان را به استبداد و ستمی زننده بدل می كنند".
كتاب دیگر دلوز و گتاری به نام هزار سطح صاف در اصل ادامه ضد ادیپ و روشنگر ساختار شیزوفرنیك غریزی است. موضوع اصلی كتاب هراس از جهان است. به گمان دلوز و گتاری هر تاویل، از آغاز نشانی از هراس در خود داردو آنها این هراس را بیماری تاویل می نامند. دلوز در مصاحبه ای كه زمان كوتاهی پس از درگذشت او به چاپ رسید به این تفسیر دست برد كه كتاب هزار سطح صاف بهترین كتابی است كه به رشته تحریر درآورده است و كتابی است كه هنوز زمانش فرانرسیده و غنای مفهومی آن به طور وسیعی نامكشوف مانده است. بحث اصلی كتاب در مناسب طرح داستان، شناخت پارانویا است. دلوز و گتاری فصلی از كتاب هزارسطح صاف را به تحلیل شدن ها (تغییرها) اختصاص می دهند. در این جا واژگان سطح صاف به راههای خاصی ارجاع دارد كه در طول آن مفهومی می تواند به مفهوم دیگر تبدیل شود. اینها از شیوه ای به دست می آیند كه در آن اجزای مفهومی داده شده همراه با دیگر مفهوم ها وارد مدارهای تشخیص ناپذیری می شوند. در این كتاب دلوز و گتاری از واژه ای به نام ریزوم در پیش برد مطالبشان استفاده می كنند.
اصطلاح ریزوم تداعی كننده اندیشه افقی است. ریزوم (Rhizome) از ریشه یونانی (Rhiza) به معنای ریشه و ساقه زیرزمینی برخی از گیاهان است كه غده هایی در رویه آن آشكار می شود و ریشه هایش به صورت خودرو هستند و در بخش زیرینش می رویند. گیاهی كه به گفته دلوز بی ریشه است، فاقد ساختار متكی به پایگان كه "بی منطق" زندگی می كند و شدن آن تابع قانون و قاعده خاصی نیست. واحدهایش نومادهای هستند كه مكانی ندارند. به طور كلی ریزوم در تضاد با درخت كه پایگان خاص دارد بیشتر خود را نمایان می كند.
به اعتقاد دلوز و گتاری بخش اعظم اندیشه غرب تحت سیطره ساختاری از دانش قرار دارد كه آنها آن را (Aborescence) می نامند؛ شیوه دانستن و شناختن همانند درخت، قائم و عمودی است. برای مثال در زیست شناسی با علم رده بندی و طبقه بندی گیاهان و موجودات زنده سروكار داریم كه توسط كارل فن لینه گیاه شناس سوئدی ارائه شد. در شیمی با رده بندی ها و سلسله مراتب درختی پورفیری (porphyrian trees) سروكار داریم. در زبان شناسی با رده بندی درختی جملات سروكار داریم كه توسط چامسكی ارائه شد. این نوع نگرش حتی در جهان اسلام هم قابل مشاهده است، طبقه بندی علوم كه حكما و علمای قدیم ارائه دادند، همان نمودار سلسله مراتب و درختی است كه از آرای یونانیان به وام گرفته شده است. به عنوان نمونه رده بندی علوم كه ابونصر فارابی در كتاب احصاءالعلوم بیان داشته، ریشه در نگرش چنین تفكری است. این درختها در واقع رده بندی های سلسله مراتبی هستند كه پیوندها و اتصال های محدود و قاعده مندی را بین اجزاء و عناصر سازنده خود اعمال می كنند. این قبیل نمودارها همچون درختان معمولی از یك تنه اصلی و چندین ساقه و شاخه ها و برگهای بی شماری تشكیل می شوند به عبارت دیگر هركدام به نوبه خود از یك وحت یا یگانگی اصلی ریشه می گیرند. ریشه این نوع تفكر به افلاطون بر می گردد. فسفه درخت گونه عمودی افلاطون بیانگر جهان مادی و تقلیدات و ظواهر كه ساقه های تنه ای هستند كه این تنه همان عالم مثال یا جهان ایده هاست.
به عنوان نمونه انواع انسان متناسب با نژاد، رنگ، چهره و ... دارای تقسیمات بی شماری است (زرد سفید سیاه)، جملگی تجلی و نمود صورت ایده آل انسانی است كه در جهان ایده ها بدون تغییر و تغیر باقی است. بدین صورت انسان مثالی تنه اصلی (درخت) و نژادها ساقه های آن هستند كه از این تنه جدا شده اند.
ساختار درختی كه دلوز و گتاری به تحلیل و تنقید آن پرداخته اند، عقده ادیپ است از جهتی تمامی انواع مختلف فرآیندهای روانی را می توان به یك واقعه یا عارضه آسیب شناختی اصلی ای بازگرداند كه طی آن كودك از مادر جدا می گردد. این فقدان مادر منشاء و زیربنای میل و آرزو هاست و تنها با ورود كودك به عرصه نظم نمادین –نظم ناشی از حاكمیت قانون و نام و ابهت پدر- برطرف می گردد. لیكن دلوز و گتاری نظریه مثلث ادیپ –متشكل از اصول و قواعد تحمیلی از سوی پدر، میل و فقدان مادر- را رد كرده و آن را قبول ندارند. بلكه به صورتی افقی و درنتیجه پیوندهای متقابل اجتماعی ایجاد می گردد و پیوندهای متقابل بین كودك و محیط یا جامعه پیرامونی وی همواره در حركت، تغییر و تحول، جریان و تكامل بوده و رشد و گسترش می یابند، درست همانند تارها و رشته های علف های دارای ریشه غده ای، همانند ریشه های فرعی و زاید یا ریشه های غده ای یا ریزوم.
بدین ترتیب در نقطه مقابل ساختار درختی و عمودی دانش، دلوز و گتاری روش درك و شناخت افقی، ریشه ریشه ای (ریزومی) و علف گونه را تدوین و ارائه كرده اند. نوعی از علف ها به جای یك ریشه اصلی دارای بیشمار ریشه های فرعی و زایده مانند هستند، كه هیچ یك از آنها ریشه اصلی به شمار نمی رود؛ هر ریشه یا زایده نیز به نوبه ی خود به طور تصادفی شبكه های به هم پیچیده و به هم پیوسته درهم و برهمی را با یكدیگر پیوند می زند، در این شبكه ها هر غده می تواند با غده های دیگر مرتبط می گردد. بدین ترتیب به اعتقاد دلوز و گتاری در حالیكه درخت و نمودار درختی در فكر ایجاد، تثبیت و دوام خود بوده و مدام به فكر ماندن و بودن (سكون و عدم تكامل) است، ریشه یا ریزوم همواره در حال ایجاد پیوندها و اتصالات بیشتر و به فكر تحول، تكثیر، ازدیاد، رشد و تكامل است. بنابراین درخت و نمودار درختی با منشاءها و خواستگاه ها، بنیان ها یا مبانی، اصول بنیادین، هستی شناسی ها و با ریشه های آغازین و ریشه های پایانی سروكار دارند. درحالیكه ریزوم با پیوندها و اتصالات سطحی، ناماندگاری و عزیمت سروكار دارد.
افقی بودن اندیشه، كه نیچه در دوران مدرن آن را باب كرد در كارهای مشترك دلوز و گتاری جایگاه خاص دارد. این اندیشه عمدتا طبق هنجارها و مفاهیم خاص خود عمل می كند. به نظر دلوز فیلسوفی كه می اندیشد خود را از تاریخ فلسفه جدا می كند. در اصل اندیشه افقی، اندیشه عمودی سلسله مراتب دیوان سالارانه ای روزمره رااندیشه ای كه متضمن استحكام بخشیدن به هویت ها است دور می زند ولی با آن در تقابل قرار نمی گیرد. دلوز می گوید: "تفاوت و تكرار در دوران معاصر جای این همانی (هویت، Identity) و باز نمایی را گرفته است. درواقع، تفاوت و تكرار شاخصه های حركت به سوی اندیشه ای هستند كه بازنمایی نمی كنند و از بیخ و بن افقی است. اندیشه از بیخ و بن افقی چه بسا به شكلی ناسازگون نه به نظم همانی (همه چیز در یك سطح) بلكه به بی ثباتی تفاوتها می انجامد كه در این جایگاه بی ریشه بودن (بی مكان) بنیان هنر مدرن است.
دلوز معتقد است كه درك صحیح از جهانی كه در آن تفاوت و اختلاف شرط اصلی است، نه تنها مستلزم آن است كه ما مفاهیم هویت (Identity) و شباهت (similarity) را مجددا به عنوان تصورات ثانویه مفهوم پردازی نماییم، بلكه خود تفاوت میان آنها نیز باید از نو ترسیم گردد، و برای این منظور مفهوم پیچیده تكرار را پیشنهاد می كند.
دلوز یكی از كسانی است كه كوشید افلاطون گرایی را رد كند. او می گوید: "رسالت فلسفه ی مدرن باژگونی افلاطون گرایی است." واژگون ساختن افلاطون گرایی یعنی وادار كردن وانموده ها به فراز آمدن و هایش حقوقشان در میان شمایل ها و رونوشت ها.

 

فهرست مطالب
مقدمه1
ژیل دلوز 5
منطق فازی 33
هندسه فراكتال و نظریه آشوب 35
منطق 39
تعریف منطق: 39
منطق صوری 40
منطق ارسطویی 41
منطق فازی 42
متغیرهای زبانی و منطق فازی 45
فازی بودن اعداد 46
توانایی منحنی های فازی در توضیح عبارت نسبی 48
2. منحنی زندگی 49
كنترل و ارتباط 50
كنترل عصبی فازی 51
كاربردهای منطق فازی 52
1.كاربرد در شبكه های مصنوعی 52
2. سیستم های ارتباطی 53
3- كنترل ترافیك 54
4- كنترل هوشمند 55
كاربرد های دیگر 56
مورفینگ 57
طراحی و ساخت معماری در عصر دیجیتال 59
مقدمه 59
معماری های دیجیتالی 60
ساخت دیجیتالی 66
سفارش انبوه 70
نتیجه گیری 72

قیمت فایل فقط 10,000 تومان

خرید

برچسب ها : معماری دیجیتال , معماری , معماری دیجیتال , مقاله , پژوهش , تحقیق , پروژه , دانلود مقاله , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , دانلود پروژه , مقاله معماری دیجیتال , پژوهش معماری دیجیتال , تحقیق معماری دیجیتال , پروژه معماری دیجیتال


Google
About 420,000 results (1.03 seconds)
Search Results
معماری دیجیتال - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/معماری_دیجیتال
Translate this pagePersian Wikipedia
معماری دیجیتال به استفاده از مدل سازی کامپیوتر، برنامه‌نویسی، شبیه‌سازی و تصویربرداری برای ایجاد اشکال مجازی و ساختارهای فیزیکی گفته می‌شود. این اصطلاح ...
Images for ‫معماری دیجیتال‬‎Report images
Image result for ‫معماری دیجیتال‬‎
Image result for ‫معماری دیجیتال‬‎
Image result for ‫معماری دیجیتال‬‎
Image result for ‫معماری دیجیتال‬‎
Image result for ‫معماری دیجیتال‬‎
More images for معماری دیجیتال
معماری دیجیتالی چیست - معمار آنلاین
online-architect.ir › بانک پاورپوینت های معماری › معماری جهان
Translate this page
Jan 19, 2015 - معماری دیجیتالی چیست.معماری دیجیتالی.نگاهی به معماری دیجیتالی.کارشناس معماری دیجیتالی.محیط دیجیتالی.فضای دیجیتالی.
مقاله معماری دیجیتالی و تاثیر آن بر روند طراحی معماری و سازه در طرح معماران
www.civilica.com/Paper-NCSA02-NCSA02_008=معماری-دیجیتالی...
Translate this page
مقاله معماری دیجیتالی و تاثیر آن بر روند طراحی معماری و سازه در طرح معماران, در دومین کنفرانس بین المللی معماری و سازه (2nd International Conference on Architecture ...
مقاله در مورد معماری دیجیتال | گروه معماری پارساکد - مرجع دانلود معماری
www.parsacad.com/tag/مقاله-در-مورد-معماری-دیجیتال/
Translate this page
او معماری در حوزه دیجیتال را تعریف کرد و تئوری معماری سیال را مطرح نمود.نواک خود را به عنوان یک معمار ایده آلیست مطرح می کند به این علت که طرح های معماری او با ...
[PPT]معماری دیجیتال
www.pupuol.ir/.../digital_architecture.Wwl.w.pupuol.com.ppt
Translate this page
تاثیر معماری و طراحی دیجیتالی را حتی در تهیه فیلم‌های گوناگون بسیار موثر است چنانچه :در یك مجله فیلم از جرج لوكاس پرسیده بودند: «كدامیك از فاكتورهای فیلم ...
ایبنا - محمود گلابچي درباره معماري ديجيتال كتاب نوشت
www.ibna.ir/fa/.../محمود-گلابچي-درباره-معماري-ديجيتال-كتاب-نوش...
Translate this page
محمود گلابچي، پژوهشگر و استاد دانشگاه، از تدوين و چاپ كتاب «معماري ديجيتال: كاربرد فناوري‌هاي طراحي توليد با كامپيوتر» خبر داد.\
کارشناسی ارشد فناوری معماری - مسیر ایرانی
iranianpath.com/.../کارشناسی-ارشد-فناوری-معماری10859.html
Translate this page
معرفی رشته کارشناسی ارشد فناوری معماری، برنامه درسی(سرفصل) کارشناسی ارشد ... رشته فناوری معماری دارای 2 گرایش معماری بیونیک و معماری دیجیتال می باشد.
معماری دیجیتال – معماری به سبک طرح 5
tarh5.ir › مطالب متفرقه
Translate this page
Apr 17, 2015 - معماری دیجیتال. امروزه پیشرفتهای تکنولوژی ، طراحی و ساخت پروژه های معماری را دگرگون کرده و راه ها و فرصتهای جدیدی برای ساخت وتولید فرمهای ...
معماری دیجیتال - پرینتر سه بعدی
www.partak3d.ir/Nw/digital_Architecture1.html
Translate this page
Oct 19, 2015 - معماری به همراه فضای دیجیتال طرح‌ها را تحت‌الشعاع قرار می‌دهند طرح‌هایی که اعجاز معماری دیجیتال را نمایانگر است. در این بین فرید قاسمی کارشناس ...
مدرسه معماری دیجیتال
www.archschool.ir/
Translate this page
آموزش 3d max در معماری آموزش 3d max دانلود آموزش 3d max دانلود رایگان آموزش 3d max دانلود آموزش 3d max فارسی آموزش مدلسازی معماری در 3d max آموزشگاه 3d max.
blog - مدرسه معماری دیجیتال
www.archschool.ir/blog/
Translate this page
مکان شما: خانه / blog. 365000000-4 · اخبار مدرسه معماری دیجیتال · عظیم ترین دوره دوره آموزشی نرم افزارهای معماری · 0 دیدگاه ... رندر Vray عادتهای پولدارها · معمار خود باشیم ...
پاورپوینت معماری دیجیتال - آپارات
www.aparat.com/v/2Q0nv/پاورپوینت_معماری_دیجیتال
Translate this page
Oct 27, 2015 - پروژه های آماده معماری برای خرید این پاور زیبا به سایت زیر (سایت SKP) مراجعه کنید و عبارت معماری دیجیتال را در این سایت جستجو ...
معماری نیوز - کتاب "معماری دیجیتال" منتشر شد.
memarinews.com/vdcg.z93rak9w3pr4a.html
Translate this page
Nov 4, 2011 - کتاب "معماری دیجیتال" با هدف آموزش طراحی و تولید دیجیتال در معماری، طراحی صنعتی، معماری داخلی، گرافیک، مهندسی ساختمان، مهندسی مکانیک و ...
معرفی_رشته_معماری - دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران
art.umz.ac.ir/Page/1586/معرفی_رشته_معماری
Translate this page
دوره كارشناسي مهندسي معماري دوره اي است که بر تربیت معمارانی با کارآییهای عمومی و ... رشته فناوری معماری دارای 2 گرایش معماری بیونیک و معماری دیجیتال می باشد.
معماری دیجیتال |authorSTREAM
www.authorstream.com/Presentation/aSGuest99061-1028344/
Translate this page
May 23, 2011 - فهرست: مقدمه هدف تحقیق مفهوم معماری مفهوم دیجیتال عصر دیجیتال معرفی معماری دیجیتال معرفی معماران عصر دیجیتال ساخت دیجیتال نمونه هایی از ...
معماری دیجیتال 3203 - انتشارات دانشگاه تهران
press.ut.ac.ir/book_2241_معماری+دیجیتال+3203.html
Translate this page
معماری دیجیتال 3203. موضوع : معماری. نویسندگان : محمود گلابچی ؛ علی اندجی گرمارودی ؛ حسین باستانی. شابک: 978-9640362235. ناشر: دانشگاه تهران. شرکت پخش: ...
مرکز معماری ایران - اخبار > معماری دیجیتال - قسمت سوم
iacenter.ir/?fkeyid=&siteid=1&pageid=174&newsview...
Translate this page
Jun 9, 2014 - محیط طراحی و محیط ساخت در معماری دیجیتال امروزه ابزارهای کامپیوتری و دیجیتال، سهم عمده ای را در معماری فرم های پیچیده بر عهده دارند. دنیای تجزیه و ...
پارسه | مرکز معماری دیجیتال
pdarc.ir/
Translate this page
مرجع وبسایت های معماری. مجموعه ای از وب سایت های معماری که جهت علاقه مندان به بخشهای مختلف گرد آوری شده و دسته بندی آنها بر اساس موضوعات این حوزه انجام شده است.
کانون معماری دیجیتال Profiles | Facebook
https://www.facebook.com/public/کانون-معماری-دیجیتال
Translate this pageFacebook
View the profiles of people named کانون معماری دیجیتال on Facebook. Join Facebook to connect with کانون معماری دیجیتال and others you may know....
آکادمی پارس - دوره های آموزشی نرم افزارهای مدرسه معماری دیجیتال آکادمی پارس
academypars.ir/details.asp?id=1
Translate this page
دوره های آموزشی معماری دیجیتال آکادمی پارس به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان در به کارگیری امکانات کامپیوتری به عنوان همیار طراح برنامه ریزی شده است. این دوره ...
سامانه جامع مدیریت اسناد الکترونیکی و آرشیو دیجیتال
archive.mrud.ir/
Translate this page
دبيرخانه شوراي عالي شهرسازي و معماري ايران. راهنماي آموزشي. راهنماي آموزشي. جستجو. ____, نسخه دیجیتال دارد, نسخه دیجیتال ندارد. نسخه دیجیتال. همه مدارک, مجموعه ها, طرح ...
سمینار معماری دیجیتال - معمار نیوز
memarnews.com/سمینار-معماری-دیجیتال/
Translate this page
سمینار معماری دیجیتال با عنوان Computational Morphogenesis of City Tissues به همت قطب علمی فناوری معماری دانشگاه تهران برگزار می شود. با حضور آقای دکتر علی ...
کانون معماری دیجیتال | Facebook
https://www.facebook.com/me.seddigh2 - Translate this page
کانون معماری دیجیتال is on Facebook. Join Facebook to connect with کانون معماری دیجیتال and others you may know. Facebook gives people the power to...
فضای هیبریدی: فرم های جدید در معماری دیجیتال - هنر معماری
aoa.ir/product/فضای-هیبریدی-فرم-های-جدید-در-معماری-دیج/
Translate this page
21/500; قطع : خشتی بزرگ; تعداد صفحات : 191; پدید آورنده : پیتر زلنر; نوبت چاپ : اول; نوبت ویراست : اول; ویراستار و مترجم : علیرضا سیداحمدیان- حمید خداپناهی ...
کلیپی بسیار زیبا از معماری دیجیتال خیلی قشنگ - آنلاین فیلم
‫Video for معماری دیجیتال‬‎
▶ 1:47
www.onlinefilm.ir/watch.php?vid=bbbfe1371
Feb 2, 2015
کلیپی بسیار زیبا از معماری دیجیتال خیلی قشنگ...
با رویکرد معماری دیجیتال - پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران
ganj.irandoc.ac.ir/articles/800480
Translate this page
معماری ادوار گذشته ایران همواره ملهم از به کارگیری هندسه و شیوه های ترسیم غنی و دقیق بود، تا حدی که آگاهی از قواعد ریاضی و ترسیم و به کار گرفتن انواع خاص آن وظیفه ...
Syd Amir (Tehran, 26, Iran)'s review of معماری دیجیتال: کاربرد فناوری ...
www.goodreads.com/review/show/1042278163
Translate this pageGoodreads
Syd Amir's Reviews > معماری دیجیتال: کاربرد فناوری های CAD/CAM/CAE در معماری. معماری دیجیتال by محمود گلابچی. Want to Read saving… Want to Read saving ...
آرشیو معماری دیجیتال || پان آرت
panart.ir/fa/tag/معماری-دیجیتال/
Translate this page
از عکاسی صنعتی و طراحی تا معماری دیجیتال در آثار محمد لیموچی کاربرد هنر، در […] ... مجله دیجیتال هنرهای تجسمی پان آرت، نسخه بیست و هفتم به نسخه بیست و هفتم [ ...
کارگاه معماری دیجیتال دانشگاه IAAC اسپانیا
www.daneshpajoohan.ac.ir/fa/page/72
Translate this page
برگزاری کارگاه های تخصصی معماری دیجیتال. دانشگاه IAAC کاتالونیا اسپانیا. ( بزرگترین مرکز آموزش معماری پیشرفته). مکان: اصفهان- موسسه آموزش عالی دانش ...
عکاسی معماری دیجیتال - فروشگاه آنلاین کتاب عکاسی
book.akkasee.com/digital-architectural-photography
Translate this page
عکاس حرفه‌ای معماری سعی می‌کند فکر و فلسفه معمار را که به صورت موضوعی بیان شده است درک کند و آن را در ضمن یک عکس نشان دهد زیرا ممکن است افراد زیادی فقط از ...
معماری دیجیتال – مرجع طراحی پارامتریک
www.parametric3d.com/data/category/معماری-دیجیتال/
Translate this page
فردریک کسلر با مدلی از House Endless – ۱۹۶۰ فرم خانه بی شکل نیست که خالی از هر فرمی باشد. برعکس، ساخت آن دارای حد و مرز دقیقی برطبق مقیاس زندگی شماست.
معماری دیجیتال | یک معمار
arkhitekton.ir › هنر های ساخت
Translate this page
May 30, 2016 - ارسال شده توسط : یک معمارروشن خرداد ۰۸, ۱۳۹۵ در: معماری دیجیتالبدون دیدگاه ... ۱۳۹۵ در: پلاگین, معماری بایونیک, معماری دیجیتال, نرم افزار.
کانون معماران و شهرسازان جوان - معماری دیجیتال
uia.ir/.../معماری-دیجیتال-روشهای-پیشرفته-دیجیتالی-و-نمایش-دی...
Translate this page
کانون معماران و شهرسازان جوان. مجموعه ها. کتاب · معماری · شهرسازی ... معماری دیجیتال روشهای پیشرفته دیجیتالی و نمایش دینامیکی. انتشارات علم و دانش; مولف امدات آز ...
معماری-دیجیتال - فایل ناب
maghale2020.filenab.com/tag-معماری-دیجیتال.aspx
Translate this page
ورود همکار تبلیغ کننده · ثبت نام همکار تبلیغ کننده. بلوک کد اختصاصی. محصولاتی که دارای عبارت 'معماری-دیجیتال' هستند. معماری دیجیتال · معماری دیجیتال.
IRANSEDA Network-برنامه-معماری الکترونیک - معماری دیجیتال(قسمت دوم)
www.iranseda.ir › برنامه › تاریخ و فرهنگ › فرهنگ مردم
Translate this page
کارشناس: دکتر سید غلامرضا اسلامی، دکترای معماری با گرایش برنامه‌ریزی توسعه ... با واکنش به جهان غیرمادی دیجیتال، معماری به صورت فزاینده‌ای شخصی می‌شود.
کتاب معماری دیجیتال: کاربرد فناوری های CAD/CAM/CAE در معماری
ketab.ir/modules.php?name=News&op=pirbook&bcode...
Translate this page
کتاب معماری دیجیتال: کاربرد فناوری های CAD/CAM/CAE در معماری انتشارات دانشگاه تهران، موسسه انتشارات رحلي شومیز تاریخ چاپ91/09/18 نوبت چاپ2.
کانون معماران معاصر - معماری دیجیتال " کاربرد ابزارها، الگوریتمیک ...
archca.com/...معماری.../397-معماری-دیجیتال-کاربرد-ابزارها،-الگور...
Translate this page
عنوان دوره: معماری دیجیتال " کاربرد ابزارها، الگوریتمیک / پارامتریک. هدف دوره : یادگیری و به کارگیری طراحی پارامتریک(مقداری) میباشد. طراحی به این روش نیازمند ...
معماری دیجیتال - گروه معماری داتیس
datis3dland.com/معماری-دیجیتال/
Translate this page
0Shopping Cart. سبد خرید شما خالی است. معماری دیجیتال. اینجا هستید: خانه / معماری دیجیتال. لینک ها. در حاشیه اینجا چند لینک جالب برای شما گذاشته ایم. لذت ببرید!
"کارگاه تکنیک های ساخت دیجیتال در معماری" | Sara Nematollahi | LinkedIn
https://www.linkedin.com/.../کارگاه-تکنیک-های-ساخت-دی...
Translate this pageLinkedIn
Jan 27, 2016 - کارگاههای طراحی و ساخت دیجیتال (Fabrication Workshops) در سال های اخیر به یکی از جذاب ترین فعالیت های علمی دانشکده های معماری تبدیل شده اند.
معماری دیجیتال :: دانلود کتاب های معماری
archibook.blog.ir/tag/معماری%20دیجیتال
Translate this page
۱۵ مطلب با کلمه‌ی کلیدی «معماری دیجیتال» ثبت شده است - Download Architectural Books.
دانلود مقاله معماری دیجیتال و تاثیر آن در خلق فضای موزه ها
mag-iran.com/دانلود-مقاله-معماری-دیجیتال-و-تاثیر-آن.htm
Translate this page
کاری که در گذشتهتقریباً غیر ممکن بود . فرم در فضای رایانه ترسیم میشود، خلاقیت شکل میگیرد . یکی از کاربردهای معماری دیجیتال استفاده از این تکنولوژی در خلق ...
معماری دیجیتال - جامعه آنلاین معماران ایران
memaran.ir/tag/48-معماری-دیجیتال
Translate this page
Cybertopia- آینده معماری. مهندس فهیمه خوانساری- شهر آرمانی سایبری(Cybertopia): آینده دیجیتالی برای فضای معماری آنالوگی به گفته Egor Orlov دانشجوی موسسه ...
انجمن سه بعدی سازی و معماری دیجیتال Skydragon | راه هنرمند
artistway.ir/انجمن%20سه%20بعدی%20سازی%20و%20معماری%20دی...
Translate this page
انجمن سه بعدی سازی و معماری دیجیتال Skydragon. تالار گفتگو · وبلاگ · مقالات · اعضای گروه. اولین انجمن تخصصی سه بعدی سازی و معماری دیجیتال استان فارس.
معماري ديجيتال رونمايي مي شود - باشگاه خبرنگاران
www.yjc.ir › فرهنگی هنری › ادبیات
Translate this page
Feb 8, 2012 - کتاب "معماري ديجيتال" به نويسندگي پرفسور محمود گلابچي، علي اندجي گرمارودي، و حسين باستاني 23 بهمن در موزه امام علي(ع) رونمايي مي شود.
DAD School: Homepage
www.dad-school.ir/
Translate this page
بنا به درخواست بسیاری از دوستان ، تیم آموزشی “مدرسه طراحی معماری دیجیتال ” در نظر دارد برای آن دسته از دوستانی که امکان حضور در کلاس ها را از نظر مکانی یا زمانی ...
درس واره معماری دیجیتال-1 - Free Form Land
www.freeformland.com/digital-lessons/digital-lessons-1
Translate this page
معماری دیجیتال-Digital Architecture. معماران و طراحان اکنون دهه هاست که از کامپیوتر به عنوان ابزار استفاده می کنند؛ کامپیوتر ظرف مدت کوتاهی به عنوان یکی از ...
درس واره معماری دیجیتال-2 - Free Form Land
www.freeformland.com/digital-lessons/digital-lessons-2
Translate this page
خلاقیت، خلاقیت در معماری، معماری پایدار، معماری دیجیتال. ... به همین دلیل بسیاری از معماران، کاربرد کامپیوتر در معماری را مجاز می دانند، اما مساله ای که در این حالت باقی ...
book : معماری دیجیتال
www.elmo-danesh.ir/component/virtuemart/book/k-54-جزئیات?... - Translate this page
Discount: Tax amount: معماری دیجیتال ترجمه: مهندس بابک داریوش. مدیریت خرید مدیریت انبارداری و توزیعمعماری روستایی. Description; Write Your Own Review.
به نام خدا انسان طبیعت معماری عنوان: معماری دیجیتال 1-تعریف معماری ...
documents.tips › Documents
Translate this page
Jan 2, 2016 - به نام خدا انسان طبیعت معماری عنوان: معماری دیجیتال 1-تعریف معماری دیجیتال 2-واقعیت مجازی و معماری…
Searches related to معماری دیجیتال

digital architect

what is digital architecture

معماری دیجیتال pdf

کتاب معماری دیجیتال

مقاله معماری دیجیتال

دانلود کتاب معماری دیجیتال

رشته معماری دیجیتال

کتاب معماری دیجیتال دکتر گلابچی
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
Next
Unknown - Use precise location
 - Learn more  
Help Send feedback Privacy Terms

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
دانلود پروژه , مقاله , تحقیق ، پایان نامه ، طرح توجیهی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6664
  • کل نظرات : 50
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 19
  • آی پی امروز : 5
  • آی پی دیروز : 130
  • بازدید امروز : 41
  • باردید دیروز : 533
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 41
  • بازدید ماه : 8,678
  • بازدید سال : 100,433
  • بازدید کلی : 1,955,367