loading...
تازه ترینها
محمد غفوری تبار بازدید : 244 جمعه 28 خرداد 1395 نظرات (0)

اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی

اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی دسته: فقه و حقوق اسلامی
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 336 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 156

تحولات دنیای امروز، و سرعت پیشرفت در آن، به طور گسترده در همه ابعاد و زمینه ها رخ می دهد مسائل حقوقی نیز از این امر مستثنی نبوده و تغییرات و تحولات گسترده ای را تجربه کرده است در رابطه با قراردادهای پیمانکاری نیز این تغییر و تحولات را نیز شاهد بوده ایم

قیمت فایل فقط 14,500 تومان

خرید

اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی


این پایانامه دارای    156  صفحه و در قالب ورد و قابل ویرایش می باشد که بخشی از متن و فهرست آن را در ادامه برای مشاهده قرار داده ایم

مقدمه :

تحولات دنیای امروز، و سرعت پیشرفت در آن، به طور گسترده در همه ابعاد و زمینه ها رخ می دهد.  مسائل حقوقی نیز از این امر مستثنی نبوده و تغییرات و تحولات گسترده ای را تجربه کرده است. در رابطه با قراردادهای پیمانکاری نیز این تغییر و تحولات را نیز شاهد بوده ایم. و در این زمینه هر عملی که بتواند موضوع پیمانکاری واقع شود، در دستور کار مذاکرات پیمانکاران قرار می گیرد، تا جایی که آموزش تکنولوژی انتقال فرهنگ و دانش نیز می تواند شامل قراردادهای پیمانکاری گردند. پیمانکاری به عنوان موتور رشد اقتصاد ملی کشورهای پیشرفته جهان، حلقه پیوند اقتصاد بین المللی و اقتصاد ملی است. آنچه که مسلم است سرو کار داشتن با امور پیمانکاری و پرداختن به آن در دنیای امروز اعم از آنکه پیمان عنوان تولیدی ، ساخت و ساز ، خدماتی و . . . داشته باشد نیازمند تخصص و مهارت فراوان است، در رویارویی با مسائل پیچیده فنی ، خطرات مالی و قبول مسئولیت ها ، احاطه خاصی لازم است تا در پرتو آن پیوندهای قراردادی ایجاد و رهبری شود.

یک قرارداد پیمانکاری آمیزه ای است از مسائل پیچیده فنی ، مالی ، اقتصادی ، حقوقی و دهها موضوع دیگر که هر کدام به نوبه خود از اهمیت وافری برخوردار می باشند.

با انعقاد یک قرارداد پیمانکاری حقوق وتکالیفی ایجاد می شود که دامنه آن از طرفین قرارداد فراتر رفته و آنجا که دولت یک طرف قرارداد است صحبت از منافع جامعه می شود و گاهی سیاست نیز وارد میدان می شود و تنهاصورتی از یک قرارداد نمایانگر می شود.

اجرای طرحهای عظیم عمرانی همانند صنایع نفت ، الکترونیک ، حمل و نقل ، ساخت و ساز ، سد سازی و جاده و . . . در قالب قراردادهای پیمانکاری صورت می گیرد که یک طرف آن دولت است و طرف مقابل پیمانکار که عمدتاً یک شخص حقوق خصوصی است.

دولت در اجرای طرح به منافع عمومی جامعه می اندیشد و پیمانکار در قبول اجرا به منافع مادی خویش . او یک پروژه را در چارچوب منافع شخصی خویش می نگرد وبا سرلوحه قراردادن اهداف خویش که می تواند حداکثر سود باشد با داده های بازار و اطلاعات موجود بهترین گزینه سرمایه گذاری را می یابد.

در مقابل ، دولت برای ارزیابی یک پروژه با اهداف متعددی روبروست. باید با درنظر گرفتن مجموعه هدف ها اولویت ها را باز شناسد و تأثیرات عمیق و بلند مدت و جامع یک سرمایه گذاری را بر اهداف اجتماعی بنگرد.

تفاوت آن دو در اجرای یک پروژه کاملاً روشن است.

این تفاوت نگرش را چگونه باید رهبری نمود تا به تعادل بیانجامد ؟نقطه ای که در آن هم دولت به اهداف خود برسد و هم پیمانکار در اجرای هر چه بهتر و بیشتر طرحها تشویق شود.

این امر مستلزم شناخت دقیق و روشن پیمانکار از تعهدات قانونی و قراردادی است، که با قبول اجرای طرح ، متعهد به آن می گردد و عواقبی که ممکن است از زمان اجرای طرح حتی تا مدت طولانی دامنگیر او شود.

در مقابل ، دولت نیز می بایست حقوق و اختیارات خود را به دقت مدنظر قرارداده و هیچگاه موقعیت برتر خود را عامل تعدی از این حدود قرار ندهد چرا که دولت و پیمانکار دوبال نیرومند یک طرح عمرانی هستند که همانا منافع آن برای عموم جامعه پیش بینی شده است.

روشن نمودن حدود تعهدات و مسئولیت های پیمانکاران در اجرای طرحهای پیمانکاری از دو نظر قابل توجه است : اول اینکه پیمانکار را متوجه مسئولیتی که با قبول اجرای طرح عهده دار می شود می نماید و از طرف دیگر دولت را موظف به رعایت این حدود می نماید ، تا وظیفه و کاری بیشتر از آنچه تعهد نموده بر پیمانکار تحمیل ننماید و از حدود اختیارات پیش بینی شده تجاوز نکند.

عمدتاً چنین قلمداد می شود که با قبول اجرای طرح توسط پیمانکار همه مسئولیت ها بر دوش او بار می شود مگر اینکه به طریقی خلاف آن ثابت شود که آنهم به دلیل موقعیت برتر طرف دیگر قرارداد کمتر امکان پذیر است. اما واقعیت چنین نیست و نقش عوامل دیگر گرچه ممکن است کمرنگ تر از پیمانکار باشد ولی هیچگاه فاقد اهمیت نمی باشد.

بدیهی است که با توجه به اهداف متفاوت این دوبخش مصالحه و آشتی بین آنها مستلزم مهارت و دقت فراوانی است که آنهم به جز از اهل فن ساخته نیست.

تدوین قواعد و مقرراتی که بتواند منافع جامعه را تأمین نماید و متضمن نفع مورد انتظار سرمایه گذار نیز باشد احاطه کامل به رشته تخصصی و آشنایی با سایر مبانی مورد نیاز را می طلبد.

لذا پرداختن به یک موضوع بدون توجه به ارتباط آن با سایر موضوعات و تأثیری که ممکن است در روند آن موضوع داشته باشد نه تنها چاره ساز نبوده ، بلکه خود موجب مشکلات عدیده خواهد شد.

قراردادهای پیمانکاری که برای اجرای طرحهای عمرانی منعقد می شوند باید در آنها رعایت کلیه مسائل فنی ، مالی و حقوقی شده باشد به طوری که پیمان و اسناد آن بتواند پاسخگوی کلیه نیازهای اجتماعی طرفین قرارداد باشد ، این امر مستلزم بررسی همه جانبه پروژه موضوع قرارداد و بالاخص توجه به شرایط خصوصی آن می باشد.

متأسفانه به دلیل تصویب پیمان و شرایط عمومی پیمان بصورت یک تیپ برای کلیه کارهای عمرانی از این موضوع غفلت شده و حتی برای کارهای مختلف عمرانی نیز شرایط عمومی خاص آنها پیش بینی نشده است.

این موضوع موجب کلی گوئی و مبهم برگزار نمودن تعهدات و شرایط عمومی پیمان گردیده است ، در حالی که با هدف روشن کردن تعهدات و مسئولیت های طرفین قرارداد تدوین شده اند.

مضاف برآن ، اشکالات کلی مربوط به قراردادهای تیپ نیز در اینجا ملاحظه می شود چرا که در این نوع قراردادها امکان توجه کافی به دوعامل مکان و زمان وجود ندارد .

ناگفته نماند که دولت بدینوسیله می خواهد عنان مطلق کار را در دست خود داشته باشد و پیمانکار نتواند به راحتی مدعی حقوقی شود ، در حالی که این امر خود موجبات خسارات غیر مستقیمی را به دولت فراهم خواهد آورد ، که جای بحث آن در اینجا نمی گنجد.

در دستگاه های دولتی مختلف که قسمت اعظم کار آنها پرداختن به اجرای طرحهای عمرانی است به عینه شاهد سرباز زدن دستگاه های اجرایی و پیمانکاران از قوانین و مقررات ذیربط می باشیم و بعضاً با اعمال سلیقه و دور زدن قانون زمینه اضرار به اموال بیت المال وجامعه را تسهیل می نمایند. چرا باید قانونگذار زمینه قانون شکنی را برای مجریان خود فراهم نماید؟

آیا علت این امر غیر از این است که در تدوین قوانین و مقررات مربوط همه ابعاد موضوع به صورت مرتبط مد نظر قرار نگرفته و یا حتی به بعضی از عوامل موثر بهای کافی داده نشده است . پیمانکار معمولاً انگیزه کافی در بکارگیری کامل مهارت خود ندارد چرا که بر این باور است که بکارگیری تمام مهارت علاوه بر اینکه نفعی برای او ندارد متضمن هزینه نیز می باشد که هیچگاه از طرف کارفرما جبران نمی شود. از طرف دیگر بدلیل تورم موجود که به طور ناگهانی افزایش چشمگیری را در قیمت ها ایجاد می نماید هزینه بالاسری بیشتری را در پیشنهاد قیمت خود لحاظ می نماید ، مع هذا در ادامه کار هیچگاه احساس امنیت نمی نماید و گاه برای فرار از اثرات تورم ، عجولانه دست به اقداماتی می زند که نهایتاً از کیفیت مطلوب کار کاسته و موجبات زیان کارفرما و خود را با هم فراهم می آورد ، این همان عدم توجه به شرایط زمان در اجرای طرحهای عمرانی است.

مجموعه کاستی ها و تناقضات موجود که موجب اعمال سلایق مختلف می گردد و به برخی از آنها اشاره شد ، باعث بروز اختلافات حقوقی در مقاطع و مراحل مختلف اجرای طرح موضوع قرارداد می شود، که این امر نتنها منافع هیچ یک از طرفین قرارداد را تامین نمی نماید بلکه سرمنشاء اثرات سوء و جبران ناپذیری در حال و آینده برای متعاقدین هر یک بنوبه خود خواهد شد.

نتیجه ای که از مباحث مذکور حاصل می شود این است که ، برای اجرای هرچه بهتر طرحهای عمرانی اولاً : لازم است تعهدات قانونی و قراردادی که طرفین عهده دار آن هستند اعم از تعهدات فنی ، مالی ، حقوقی و . . . کاملاً معین و مشخص شود . ثانیاً : در تدوین مقررات مربوط به اجرای طرحهای عمرانی و همچنین انعقاد قراردادهای پیمانکاری باید قواعد حقوقی در خدمت اهداف اصلی طرح و با توجه به کلیه شرایط فنی و مالی و اقتصادی و سیاست حاکم بر طرح به کار گرفته شود. ثالثاً : هیچگاه نباید طبیعت متغییر طرحها با توجه به دخالت عوامل گوناگون فراموش گردد ، مخصوصاً نقش زمان و مکان همیشه باید مدنظر قرار گیرد. این است که ارائه قراردادهای تیپ و نمونه ثابت که گاه سالیان سال هیچ تغییری در آنها مشاهده نمی شود همواره مشکل ساز بوده و زمینه اختلافات حقوقی را ایجاد می نماید.

از آنجا که قراردادها انواع گوناگونی دارند و دسته بندی های متفاوتی از آنها شده است و همچنین به دلیل گستردگی اختلافات موجود و بحث قراردادها و عدم امکان بحثی جامع و کامل در این رابط، در این رساله با اتکال به خداوند متعال سعی بر آن داریم که تنها به اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی بپردازیم و آنها را مورد بررسی قرار خواهیم داد

 

  • بیان مسئله تحقیق

مواد 512 الی 517 قانون مدنی، پیمانکاری را در ذیل اجاره اشخاص قرار داده است. مقاطعه کاری یا پیمانکاری تابع قانون مدنی یا تجارت است ” مانند ، رابطه موکل و وکیل ، کارفرما و معمار ، خیاط و پیشه وران دیگر” و . . . بر انواع مقاطعه کاری ، قانون مدنی حکومت دارد.[1] در قراردادهای خصوصی آزادی اراده طرفین جز در موارد استثنایی ، یک اصل است . طبق ماده 10 قانون مدنی ، قراردادهای خصوصی تا جایی که مخالف قانون نباشد معتبر است. اما مدیران دستگاه های دولتی نماینده اداره متبوع خود هستند نه مالک آنچه تحت اداره آنهاست . مدیر یا رئیس ، مالک اموال اداره تحت مالکیت خود نیست . نماینده فقط همان اختیاری را دارد که قانون به او اعطاء کرده و به رسمیت شناخته است . در اینجا اصل بر آزادی اراده نیست. زیرا، ریاست غیر از مالکیت است . به این ترتیب ، انعقاد قراردادهای دولتی از جهات مختلف با محدودیت ها ، ممنوعیت ها و رعایت تشریفات متعددی روبروست.

در خصوص اصول حاکم بر نحوه تنظیم و انعقاد قراردادهای دولتی ، مقررات آن در قانون محاسبات عمومی مصوب 1366[2] و آئین نامه معاملات دولتی بیان شده ، اما همه قراردادهای دولتی نیز مشمول این مقررات نیستند . برای مثال می توان به قرارداد استخدام که مشمول قانون استخدام کشوری مصوب 1345 است ، اشاره کرد. اما قراردادهای ساخت و ساز – که موضوع بحث ما است- از این منظر ، تابع قانون محاسبات عمومی و آیین نامه های دولتی هستند . هر چند مفاد و شرایط قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی “پیمانکاری طرحهای عمرانی” تابع مقرراتی است که تحت عنوان پیمان و شرایط عمومی پیمان شناخته شده اند .

پیمان بر اساس ماده 23 قانون برنامه و بودجه مصوب 1351 [3] از طرف سازمان برنامه و بودجه تهیه و به صورت دفترچه ای منتشر می شد ، ولی اینک از سوی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور به دستگاه های اجرایی ، مهندسان مشاور و پیمانکاران و سازمانهای دولتی ابلاغ می شود ، که رعایت آن در قراردادهای مربوط به طرحهای عمرانی دولت الزامی است. پیمان یکی از اعمال حقوقی است که با اراده کارفرما و پیمانکار ایجاد می شود . به عبارتی معمولاً کارفرما اراده باطنی خود را در مورد اجرای یک طرح ، از طریق اعلان مناقصه اعلام می دارد ” ایجاب ” و پیمانکار با قبول پیشنهاد یا ایجاب کارفرما جهت اجرای یک طرح ، در هنگام شرکت در مناقصه قبولی خود را به کارفرما اعلام می نمایدو نتیجه این ایجاب و قبول را در سندی به نام پیمان درج می نمایند. به این ترتیب ، پیمان عقدی لازم است که در آن طرفین ، تعهداتی نسبت به طرف مقابل خود پیدا می کنند . ولی بر اساس ماده 48 شرایط عمومی پیمان ، کارفرما حق فسخ آن را دارد. یعنی از طرف پیمانکار ، عقدی لازم و از سوی کافرما عقدی جایز محسوب می شود. همچنین عقدی مستمر ، تشریفاتی و الحاقی[4] است که قواعد عمومی قراردادها در خصوص انعقاد و اجرای آن جاری است. بنابراین سایه حقوق خصوصی بر آن آشکارست . همچنین پیمان از نظر شکلی از سه جزء ” موافقتنامه ، شرایط عمومی و شرایط خصوصی” تشکیل می شود. موافقتنامه بخش کوچک امامهمتر پیمان است ، زیرا در آن مطالب اصلی پیمان مثل مشخصات طرفین ، موضوع ، مبلغ و مدت قرارداد به اختصار ذکر می گردد . شرایط عمومی پیمان ، تعهدات تبعی غیر قابل تغییر و عام حاکم بر قراردادهای پیمانکاری است. بجز شرایط عمومی ، شرایطی در هر قرارداد وجود دارد که با طبیعت خاص پیمان ، اختصاص به همان قرارداد پیمانکاری دارد ، ولی قالب آن در پیمان تعیین شده و توسط هیچ یک از طرفین قابل تغییر نیست.

بموجب تبصره 4 ماده 72 قانون محاسبات عمومی کشور مصوب 1366 ، اعتبارات طرحهای عمرانی مؤسسات و نهادهای عمومی غیر دولتی تابع قانون محاسبات عمومی کشور و سایر قوانین و مقررات عمومی دولت می باشد. بر اساس تبصره ماده 5 همان قانون ، بجز نهادهای دولتی ، مؤسسات و نهادهای عمومی غیر دولتی ذیل نیز در اجرای طرحهای عمرانی خود ملزم به رعایت پیمان می باشند : 1- شهرداری ها و شرکت های تابعه آنها مادام که بیش از 50 درصد سهام آنها متعلق به شهرداری ها باشد.2- بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی 3- هلال احمر 4- کمیته امام خمینی (ره) 5- بنیاد شهید انقلاب اسلامی 6- بنیاد مسکن انقلاب اسلامی 7- کمیته ملی المپیک ایران 8- بنیاد 15 خرداد 9- سازمان تبلیغات اسلامی 10- سازمان تامین اجتماعی.

موضوع پیمان با توجه به شرح مواد 12 و 13 شرایط عمومی پیمان ، طرحهای عمرانی است که شامل کارهای دائمی انجام شده و مصالح و تجهیزات مورد استفاده در کارگاه می باشد.

یکی از مشکلات بخش پیمانکاری دولتی ، عدم اجرای کامل تعهدات از سوی پیمانکار و عدم پرداخت بموقع مطالبات او و دستور انجام کار خارج از چارچوب قرارداد و تعهدات از جانب کارفرماست که بجاست به آن بیش از پیش پرداخته شود.

پیمانکاری به عنوان یکی از قراردادهای کاربردی جامعه امروز ، آمیزه ای از مسائل پیچیده فنی ، مالی و حقوقی است که بسیار حائز اهمیت است. روشن نمودن تعهدات و مسئولیت های پیمانکار و نیز حقوق او در اجرای امور پیمانکاری از دو نظر قابل بررسی است : اولاً پیمانکار را متوجه مسئولیتی که با قبول اجرای طرح عهده دار می شود می نماید ، ثانیاً کارفرما را موظف به رعایت این حدود می کند تا بار اضافی بر دوش پیمانکار تحمیل ننماید و از حدود اختیارات پیش بینی شده تجاوز نکند . لذا روشن شدن حیطه وظایف و مسئولیت ها و عدم زیاده خواهی و عدم کم کاری و تخطی از مفاد قرارداد مانع از بروز اختلافات حقوقی در این گونه قراردادها خواهد شد.

انگیزه انتخاب این موضوع ناشی از تجربیات عملی سالها خدمت در دستگاه دولتی ، نوع مسئولیت محوله ، ملاحظات عینی ضرورت ها ، پیوستگی ها ، الزامات ، ممنوعیت ها بوده که به نظر رسید با توجه به پیوند مستقیم با مسائل مالی و ایجاد الزامات و تعهدات عمده برای دستگاه ها و دست اندرکاران دولتی و غیر دولتی مفید فایده واقع گردد ، چراکه در ارتباط با قراردادهای پیمانکاری دولتی بالاخص در بخش ساخت و ساز ، با توضیحاتی که داده شد عملاً شاهد موارد متعددی از مشکلات ، کاستی ها ، نواقص ، ابهامات و . . . در سایر مراحل اجرایی از بدو امر تا خاتمه پیمان بوده که منجر به تضییع حقوق احد از طرفین و سوء استفاده طرف دیگر شده است. احصاء ، شناخت و ریشه یابی نقاط ضعف و قوت در این بخش امکان ارائه راهکار متقن و مناسب در جهت حفظ حق و حقوق طرفین و صیانت از اموال عمومی و بیت المال را فراهم خواهد نمود.به این علت که در اجرای طرحهای عمرانی و ساخت وساز کارفرما و پیمانکار مانند پایه اصلی یک سازه عمل می کنند اگر هر یک از این پایه ها کوتاه یا فاقد توانایی لازم برای تحمل بار وارده باشد ، کل سازه از حالت تعادل خارج می شود.

لذا در شرایط فعلی ، با وجود ابهامات و نارسایی های موجود و اعمال سلیقه و کم کاری متعاقدین در حین اجرای پیمان و قراردادهایی از این دست ، و عدم آشنایی برخی پیمانکاران و کارفرمایان نسبت به مسائل و مشکلات حقوقی زمان انعقاد وحین اجرای قراردادها ، لازم است با پژوهش و تحقیق در خصوص اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز در دستگاه های دولتی ، نقاط ضعف احصاء ، بر طرف و راه کار متقن و مناسب ارائه گردد ، که در تحقیق حاضر به این موارد بطور خاص پرداخته شده است.

  • پیشینه تحقیق :

قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی از جمله قراردادهای خاص به شمار می روند که اصول و قواعد ثابتی بر آنها حاکم است. این نوع قراردادها عموماً تابع حقوق عمومی هستند و قواعد حاکم بر این قراردادها جنبه تکلیفی و آمره دارند و نظام حقوقی پیمانهای دولتی بر آن طرح حاکم است و عدم رعایت این قواعد موجب بطلان قرارداد می شوند.

لهذا با توجه به اینکه قراردادهای دولتی درصد بالایی از کل پروژه های صنعتی و ساختمانی را شامل می شود و هدف از انعقاد اینگونه قراردادها حفظ حقوق دولت و منافع عمومی است ، به همین علت مصلحت عمومی ایجاب می نماید که این نوع قراردادها از امتیازات و ویژگیهای خاصی برخوردار باشند.

بنابراین با استناد به ماده 23 قانون برنامه و بودجه مصوب 51 ، دولت موظف است استانداردها و معیارها و همچنین اصول کلی و شرایط عمومی قراردادهای مربوط به طرحهای عمرانی را بصورت آیین نامه ، بخشنامه ، دستورالعمل در یک چارچوب مشخص تعیین و به دستگاه های اجرایی ، مشاوران و پیمانکاران جهت اجرا ابلاغ نماید . به همین علت با وجود نقایص و معایب موجود ، قراردادهای دولتی کاملترین قراردادها بشمار می روند .

فلذا چنانچه تحقیقاتی در این رابطه صورت می پذیرد لزوماً می بایست با مدنظر قراردادن چارچوب تعیین شده توسط مقنن ودستگاه های متولی امر انجام شود.

در خصوص اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی با وجود تحقیق و تتبع نگارنده ، کتاب ، مقاله یا پایان نامه ای یافت نشد و تنها تعداد اندکی کتاب و پایان نامه مرتبط با بخش هایی از موضوع به رشته تحریر در آمده که می توان به عنوان نمونه به موارد ذیل اشاره نمود.

الف شهیدی (1377) در کتاب “تشکیل قراردادها” (جلد1) ، در تقسیم عقد از جهت تعداد طرفهای عقد ، عقد را به دو طرفه و چند طرفه تقسیم نموده و پیمانکاری را در زمره عقود دو طرفه آورده است .که هر یک از طرفین در قبال دیگری حقوق و تعهداتی دارند و در پاره ای طرحهای تولیدی و عمرانی ممکن است پیمانکاران متعددی بکار دعوت شوند و کارفرما با هر یک از ایشان قرارداد جداگانه ای منعقد کند .ولی ممکن است در یک قرارداد ، همه پیمانکاران و کارفرما ، طرفهای قراردادی یکدیگر باشند و تخلف هر یک ، موجب مسئولیت او به جبران خسارت باشد.

ب طباطبائی مؤتمنی (1379) در کتاب “حقوق اداری” به بررسی اعمال اداری اعم از اعمال اداری یک جانبه و دو جانبه ، قراردادهای اداری ، ماهیت قراردادهای اداری ، انعقاد قرارداد و آثار قرارداد پرداخته است و دربحث آثار قرارداد ،تعهدات ، وظایف وحقوق و مزایای پیمانکار را بیان نموده است.

پ اباذری فومشی (1390) در کتاب “نحوه عملی تنظیم قراردادها”، براساس قوانین و مقررات جاری اعم از قانون مدنی ، شرایط عمومی پیمان به انواع قراردادها اشاره نموده وبه نحوه تنظیم هریک پرداخته است و در برخی موارد نیز مفاد موثر تشریح گردیده و نمونه ای از قراردادی پیمانکاری و نحوه تکمیل آن را بیان نموده است.

ت اسماعیلی هریسی (1384) در کتاب ” مبانی حقوقی پیمان” ، به شرح ماده به ماده ی موافقتنامه ، شرایط عمومی و شرایط خصوصی پیمان پرداخته و پیمان را از منظر یک حقوقدان بررسی کرده است . که از نظر تطبیق با قوانین داخلی قابل توجه می باشد.

ث ایزانلو (1379) در پایان نامه خود با عنوان “مسئولیت پیمانکار در قرارداد پیمانکاری” ، به تشریح مبانی مسئولیت قراردادی و قهری پیمانکار پرداخته و اینکه آیا می توان مسئولیت پیمانکار را تحدید و تعدیل کرد . ایشان بیش از هر چیز به مسئولیت مدنی پیمانکار توجه داشته است.

ج کریمی سغینی(1376) در پایان نامه خود با عنوان ” حدود مسئولیت پیمانکار در قبال کارفرما” به مراحل مقدماتی (مطالعات جامع و طراحی) ، مرحله اجرای قراردادهای پیمانکاری و مرحله بهره برداری (تحویل پیمان) با تاکید بر مسئولیت پیمانکار و بیشتر از منظر حقوق کارفرما پرداخته است . ایشان در بخش سوم پایان نامه ، مسئولیت قراردادی پیمانکار را مورد بررسی قرارداده است.

  • اهداف تحقیق

اهداف تحقیق را می توان از جمله موارد ذیل دانست :

  • احصاء منشاء بروز اختلاف قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی
  • بررسی ضرورت ها ، پیوستگی ها ، الزامات و ممنوعیت ها در قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی
  • ارائه راهکار با هدف پیشگیری از بروز اختلاف و تفاسیر گوناگون از مفاد قرارداد ساخت و ساز
  • مشخص نمودن محدوده مسئولیت و تعهدات پیمانکار و کارفرما نسبت به یکدیگر
  • چگونگی حل و فصل اختلافات حادث شده و الزام متعاقدین به ارجاع موضوع به داوری
  • اهمیت تحقیق

سروکار داشتن با امور پیمانکاری و انعقاد قراردادهای مربوطه و پرداختن به آنها در دنیای امروز اعم از اینکه پیمان عنوان ساخت و ساز ، تولیدی ، تدارکاتی ، خدماتی و . . . را داشته باشد نیازمند تخصص و مهارت فراوان و تجربه است ، در رویارویی با مسائل پیچیده فنی و حقوقی ، خطرات مالی و قبول مسئولیت ها، احاطه خاصی لازم است تا در پرتو آن پیوندهای قراردادی ایجاد و رهبری شود. و از طرفی تلاش در جهت تفکر ، تجزیه و تحلیل موضوع ، توسط حقوقدانان و مرتبطین با این قرارداد است ، تا با ارائه نقطه نظرات در این خصوص ، هر چه بیشتر بر غنای حقوقی ، شرایط عمومی پیمان ، بیفزایند.

  • کاربرد نتایج تحقیق

نتایج این تحقیق علاوه بر کاربردهایی که در دستگاه های دولتی دارد ، در کلیه شرکت های پیمانکاری و بخش های خصوصی و سازمانهای مرتبط با نظام اداری کشور ، کارشناسان حقوقی ، مهندسین و کارکنان متولی امر در دستگاههای دولتی و خصوصی ، مهندسان مشاور و وکلای دادگستری مورد استفاده خواهد بود. زیرا با سیاست خصوصی سازی و واگذاری امور به بخش خصوصی ، بر تعداد قراردادهای ساخت و ساز افزوده خواهد شد و با توجه به فقدان برخی قوانین راهگشا برای حل اختلافات و مشکلات حقوقی طرفین در این قبیل قراردادها ، نیاز به بررسی قوانین قراردادهای دولتی و پیمانکاری و قواعد مرتبط با آنها بیش از پیش احساس می شود.

  • سوال های تحقیق

اختلافات حقوقی در قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی چیست ؟ و راه های حل و فصل آنها چگونه است ؟

  • فرضیه ها

فرضیه های این تحقیق عبارتند از :

– اصول حاکم بر قراردادهای ساخت و ساز و وجه تمایز طرحهای عمرانی و غیر عمرانی به چه نحو می باشد.

– ریشه بروز اختلافات و اهم ادعاهای پیمانکاران و محدوده مسئولیت ایشان باید احصاء و راهکار متناسب با هر یک مد نظر قرار گیرد.

  • روش تحقیق

روش تحقیق در این رساله به شیوه کتابخانه ای و از طریق فیش برداری صورت خواهد گرفت و از روش توصیفی ، تحلیلی ، کاربردی ، تاریخی و در مواردی تطبیقی و در صورت لزوم مراجعات آماری و میدانی استفاده خواهد شد ، که نگارنده با هدایت اساتید محترم به کنکاش در منابع قانونی ، آیین نامه ها ، آراء وحدت رویه ، متون فقهی و نظریات علمای حقوق و سایر منابع نوشتاری و غیره پرداخته و در جهت تبیین نظریات مکتسبه ، به صورت مستقل و با مراجعه به منابع مختلف به شناخت آسیب ها و ارائه راهکاری مناسب پرداخته خواهد شد.

  • ساختار تحقیق

فرآیند این پژوهش ، در چهار فصل به ترتیب ذیل ارائه می گردد :

فصل نخست ، که شامل دو مبحث می باشد . در مبحث اول به کلیات موضوع ومفاهیم و تعاریف و جایگاه پیمان در عقود پرداخته می شود و در مبحث دوم نظام حاکم بر پیمانهای دولتی و خصوصی و وجه تمایز آنها بیان می گردد.

در فصل دوم ، که شامل دو مبحث می باشد به اصول حاکم بر قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی و وجه افتراق طرحهای عمرانی و غیر عمرانی مورد بحث قرار می گیرد.

در فصل سوم ، که شامل سه مبحث است ، در مبحث اول ، به ریشه مشکلات و منشاء بروز اختلافات در مرحله برگزاری مناقصه و دوران اجرا پرداخته شده . در مبحث دوم به علل بروز ادعای پیمانکاران و مهمترین آنها و در ادامه راهکارها و پیشنهادات مربوط به این بخش ارائه شده است. در مبحث سوم محدوده مسئولیت پیمانکار در زمان اجرا و پس از اتمام قرارداد بیان گردیده .

در فصل چهارم ، که متشکل از دو مبحث می باشد در مبحث اول به داوری و جایگاه آن در قراردادهای ساخت و ساز اشاره شده است. در مبحث دوم نظام فنی و اجرایی طرحهای عمرانی آسیب شناسی و راهکار مدنظر ابراز گردیده و در پایان نتیجه گیری و پیشنهادات گنجانده شده است.

[1] – کاتوزیان ، ناصر (1391)، عقود معین ، جلد اول ، چاپ یازدهم ، سهامی انتشار ، ش397 تا 403 .

[2] – ماده 79 ق.م.ع.ک ” بیان می دارد : معاملات وزارتخانه ها و مؤسسات دولتی اعم از خرید و فروش و اجاره و استجاره و پیمانکاری و اجرت کار و غیره ( به استثنای مواردی که مشمول مقررات استخدامی می شود) باید بر حسب مورد از طریق مناقصه یا مزایده انجام شود مگر در موارد زیر : . . .

[3] – ماده 23 ـ سازمان برای تعیین معیارها و استانداردها و همچنین‌اصول کلی و شرایط عمومی قراردادهای مربوط به طرحهای عمرانی‌آیین نامه‌ای تهیه و پس ازتصویب هیأت وزیران بر اساس آن‌دستورالعمل لازم به دستگاههای اجرایی ابلاغ می‌نماید ودستگاه های اجرایی موظف به رعایت آن می‌باشند.

 

[4] – در بعضی از قراردادها اختیار گفتگوی آزادانه از طرف مقابل سلب می شود و طرف دیگر قبلا تمام شرایط و آثار آن را تعیین می کند . کسی که مایل به انعقاد آن است یا باید تمام آن شرایط و آثار را بپذیرد و یا بالعکس از آن صرف نظر کند. در واقع باید به طرحی ملحق شود که طرف او مستقلاً تنظیم کرده است. از این روست که به این نوع قراردادها ، قراردادهای الحاقی می گویند.(اسماعیلی هریسی ، 1386،ص26)

 

 

عنوان: اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی

فرمت:word

تعداد صفحات:156 صفحه

قیمت فایل فقط 14,500 تومان

خرید

برچسب ها : اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی , اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی , پایانامه اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی , دانلود پایانامه کارشناسی ارشد اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی , دانلود اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی , دانلود پایانامه کارشناسی ارشد رشته حقوق , دانلود پایانامه , مقاله , حقوق


Google
About 455,000 results (0.78 seconds)

Did you mean: اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی
Search Results
اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی - دانلود مقاله و پروژه
maghale2020.filenab.com/product-57160-The-Juridicial-Discrepan...
Translate this page
اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی. این پایانامه دارای 156 صفحه و در قالب ورد و قابل ویرایش می باشد که بخشی از متن و فهرست آن را در ادامه برای ...
دانلود-اختلافات-حقوقی-قردادهای-ساخت-و-ساز-دستگاه-های-دولتی
maghale2020.filenab.com/tag-دانلود-اختلافات-حقوقی-قردادهای-ساخ...
Translate this page
6 days ago - دانلود انواع تحقیق , مقاله , پروژه , پایان نامه , طرح توجیهی , پژوهش.
پایان نامه اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی
prj.avablog.ir/.../+پایان+نامه+اختلافات+حقوقی+قراردادهای+ساخت+و...
Translate this page
2 days ago - پایان نامه اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی. مقدمه : تحولات دنیای امروز، و سرعت پیشرفت در آن، به طور گسترده در همه ابعاد و ...
اختلافات حقوقي قردادهاي ساخت و ساز دستگاه هاي دولتي
abtalebi.rozblog.com/post/652
Translate this page
6 days ago - پایان نامه اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی ... mahtabfile.ir/?p=28 30 مه 2016 ... مقدمه : تحولات دنیای امروز، و سرعت پیشرفت ...
اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی - دانلود پایان نامه و ...
maghale2020.rozblog.com/.../-اختلافات-حقوقی-قردادهای-ساخت-و-س...
Translate this page
اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی دسته: فقه و حقوق اسلامی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 336 کیلوبایت تعداد صفحات فایل:…, ...
پایان نامه ارشد رشته حقوق:اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه ...
arshadha.ir/پایان-نامه-با-عنوان-the-juridicial-discrepancies-construc...
Translate this page
Jan 25, 2016 - در خصوص اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی با وجود تحقیق و تتبع نگارنده ، کتاب ، مقاله یا پایان نامه ای یافت نشد و تنها ...
پایان نامه اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی - مهتاب ...
mahtabfile.ir/?p=28
Translate this page
May 30, 2016 - مقدمه : تحولات دنیای امروز، و سرعت پیشرفت در آن، به طور گسترده در همه ابعاد و زمینه ها رخ می دهد. مسائل حقوقی نیز از این امر مستثنی نبوده و تغییرات ...
اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی
feedkhoone109-rzb.clashroyalenews.ir/page-529164.html
Translate this page
... همچنین تمامی اطلاعات، خبر ها و مقالات بصورت خودکار از سایتهای معتبر فارسی دریافت و با ذکر منبع نمایش داده می شود. Run in 0.037 seconds. پیاده سازی: وب سایت ...
قرارداد ساخت و ساز پروژه
avayemelal.ir/قرارداد+ساخت+و+ساز+پروژه
Translate this page
قرارداد ساخت و ساز -نمونه قرارداد- بانک قراردادهای حقوقی قرارداد ساخت و ساز . ... عنوان مقاله: اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی مشاوره حقوقی قرارداد ...
[DOC]حقوق قراردادهاي دولتي
www.ostan-hm.ir/Upload/000Bazresi/m16.docx
Translate this page
در حال حاضر تنها کتابی که به زبان فارسی مستقلاً به مباحث حقوق قراردادهای اداری مىپردازد ... در معنی عام ، هر قراردادی که یک طرف آن ، دستگاههای اداری ، اعم از دولتی (مثل ... اختلاف قراردادی بین اشخاص با دستگاههای دولتی ( آنهم در صورتی که شاکی ،طرف ... مورد نیاز یا تولید داخلی مواد پرتوزا یا دستگاههای مرتبط با پرتوهای یون ساز یا غیر ...
جدیدترین پایان نامه سایت ارشدها دات آی آر- قسمت سوم | مرجع دانلود پایان ...
www.payanname.net/41544-2/
Translate this page
Feb 8, 2016 - ... شناسی تضمین در قراردادهای پیمانکاری دولتی پایان نامه با عنوان آثار حقوقی ... رشته حقوق:اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی ...
دانلود پایان نامه حقوق - دانلود پروپوزال,دانلود پایان نامه,دانلود پرسشنامه
daneshno.com/دانلود-پایان-نامه-حقوق/
Translate this page
اختلاف زوجین در خصوص نوع و شرایط عقد نکاح, دانلود پایان نامه. اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاههای دولتی, دانلود پایان نامه. ارتکاب جرم در حال خواب, دانلود ...
[DOC]قواعد انعقاد قرارداد در دستگاههای دولتی - وزارت امور اقتصادی و دارایی
www.mefa.gov.ir/Portal/File/ShowFile.aspx?ID=4b43e65d...
Translate this page
عقد قراردادتوسط دستگاههای دولتی از جمله الزاماتی است که باید مدیران جهت حفظ منافع ... یعنی در اثر انعقاد عقد بین 2 نفر رابطه حقوقی ایجاد شده و آن را در مورد یك موضوع .... عنوان قرارداد: - آنچه به حل اختلاف ناشی از قرارداد کمک میکند قصد واقعی طرفین از ... مثل قراردادهای ساخت و واگذاری آپارتمان; رابعاً – امکان تسلیم ان باشد و از همه مهمتر ...
قراردادهای پیمانکاری - حقوق خصوصی -حقوق تجارت و حقوق بین الملل
hasanilaw.blogfa.com/post/254
Translate this page
هدف از این پژوهش بررسی روش های حل و فصل اختلافات در قراردادهای پیمانکاری می باشد. .... انتقال کالا و یا خرید و فروش میان اشخاص « حقیقی و یا حقوقی » یا سازمان دولتی ..... حاکم بر پیمان های عمومی نه تنها باید حافظ منافع دولت و دستگاه های اجرایی باشند .... قراردادهاي استاندارد[36] برای ساخت و ساز ، شرايط JCTو قرارداد طراحي و ساخت ICE ...
مقاله درباره باشگاه های ورزشی چگونه کسب درآمد می کنند - shopfile95
shopfile95.takdokhtar.ir/page-864.html
Translate this page
مقاله درباره باشگاه های ورزشی چگونه کسب درآمد می کنند فروشگاه فایل ساپ 95 تنها ... دانلود پایان نامه اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی takflash ...
داوری در قراردادهای پیمانکاری - وب سایت حقوقی کیمیای داوری
davari-dad.ir/index.php?option=com_content&task...id...
Translate this page
Jun 28, 2014 - قراردادهای پیمانکاری دولتی از گونه های عقود الحاقی و تحمیلی هستند و دارای قالبهای مشخص و از ... در ماده 53 شرایط عمومی پیمان سه روش برای حل اختلاف پیش بینی شده است: ... 2-پیمانهای طرح و ساخت و ساز (EPC) برای کارهای صنعتی: ... قرارداهای پیمانکاری به مرکز داوری اتاق ایران و ابلاغ آن به کلیه دستگاههای اجرایی.
روستانت - نحوه ی تملک اراضي روستا
roostanet.ir/index.aspx?siteid=3&pageid=169
Translate this page
(حوزه معاونت حقوقی و امور مجلس، مجموعه قوانین و مقررات كشاورزی- 1371 صص 345-344) ... كتاب مجموعه قوانین و مقررات بخشنامه اهالی دستورالعمل های اجرایی سازمان امور اراضی جلد اول ..... 2-6- كلیه دستگاههای اجرایی موضوع ماده (160) قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، ... تعیین عوارض ساخت و ساز و تراكم مازاد در شهرها به عهده وزارت كشور است.
یوز - آخرین مطالب بنیاد شهید
yooz.ir/blogs/?t=1&i=1&s=0&l=15&tid...tnm...
Translate this page
اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی دسته: فقه و حقوق اسلامی بازدید: 3 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 336 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 156 ...
قراردادها - سیستم همکاری در فروش فایل سِرو
failnab.cero.ir/tag-قراردادها.aspx
Translate this page
پایان نامه قلمرو شمول قواعد عمومی قراردادها در انحلال قراردادهای مالکیت فکری · پایان نامه ... پایان نامه اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی · پایان نامه ...
قراردادها - فایل سنتر
projefile.cero.ir/tag-قراردادها.aspx
Translate this page
پایان نامه قلمرو شمول قواعد عمومی قراردادها در انحلال قراردادهای مالکیت فکری · پایان نامه ... پایان نامه اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی · پایان نامه ...
afshin_69i |
www.tumfa.com/view/post:3710
Translate this page
Mar 25, 2016 - پایان نامه ارشد رشته حقوق - تبیین ماهیت ، آثار و احکام قرارداد نجات دریایی ... رشته حقوق - اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی.
[PDF]ﻣﻘﺪﻣﻪ 1 - دانش انتظامی کرمان
kerman.jrl.police.ir/.../5b05e4583b20d2d20c95b01683f80cd88f34...
Translate this page
Sep 2, 2014 - ﭘﯿﻤﺎن ﻫﺎي دوﻟﺘﯽ. ﺑﺎ. ﭘﯿﻤﺎن. ﻫﺎي. ﺧﺼﻮﺻﯽ ﺑﯿﺎن. ﮔﺮدد . ﻟﺬا. ﺷﻨﺎﺧﺖ ﻣﺎﻫﯿﺖ ﺣﻘﻮﻗﯽ ﭘﯿﻤﺎن ﺑﻪ. ﻧﺤﻮه. ﭘﯿﺸﮕﯿﺮي و ﺣﻞ ..... و ﻣﺮﺟﻊ رﺳﯿﺪﮔﯽ ﺑﻪ اﺧﺘﻼﻓﺎت ﻧﺎﺷﯽ از اﯾﻦ ﻧﻮع ﻗﺮاردادﻫﺎ ، ﻣﺤﺎﮐﻢ ﻋﻤﻮﻣﯽ دادﮔﺴﺘﺮي اﻧﺪ. ... ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ ﻗﻮاﻧﯿﻦ ﺣﺎﮐﻢ ﺑﺮ ﻗﺮاردادﻫﺎي ﺳﺎﺧﺖ و ﺳﺎز دوﻟﺘﯽ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺣﺎﻓﻆ ﻣﻨﺎﻓﻊ دوﻟﺖ و دﺳﺘﮕﺎه. ﻫﺎي ...
پایگاه اطلاع رسانی دولت - ضوابط اجرایی قانون بودجه سال 94 ابلاغ شد
www.dolat.ir/NSite/FullStory/?Id=261296
Translate this page
Apr 5, 2015 - ماده2ـ دستگاه‌های اجرایی موظفند موافقت‌نامه‌های هزینه‌ای و تملک دارایی‌های ... ماده11ـ پاداش موضوع ماده (50) قانون برنامه برای سال 1394 حداکثر یک ماه حقوق و مزایای مندرج ... رعایت آیین‌نامه چگونگی رفع اختلاف بین دستگاه‌های اجرایی از طریق ساز و ... خود را در قالب قراردادهای پژوهشی و از طریق مبادله موافقتنامه با سازمان، متضمن ...
حقوق‌دان روی خط - فرارو
fararu.com/fa/news/111684/حقوق‌دان-روی-خط
Translate this page
در واقع اختلاف چك حقوقي و كيفري در اين است كه چك كيفري به ..... مستاجر 1356 میباشد و مطابق این قانون عملی برای شما مشکل ساز میشود که تعدی یا تفریط ..... من در سال 1386 یک فیلمنامه سینمایی برای یکی از سازمان های دولتی نوشتم که آن سازمان ... ( که در هزینه های ساخت فلیم دیده شده بود ) را منوط به پرداخت مابقی سهم مشارکت سازمان در ...
پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی ماءالشعیر - دانلود انیمیشن پیشم ...
soojhe.ir/page-461554.html
Translate this page
... ساز دستگاه های دولتی · دانلود پایان نامه اهلیت در معاملات ‌از منظر فقه فریقین · اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی · دانلود پایان نامه اهلیت در معاملات ...
پارسینه|Parsine
www.parsine.com/
Translate this page
فراخوان مشارکت در باز طراحی قالب سایت پارسینه. فراخوان عمومی در .... لزوم شفاف سازی فیش های حقوقی مسئولان. نمایندگان مردم با مردم همراه می شوند؟ این روزها تب انتشار تصویر فیش حقوقی مدیران دولتی با رقم... معمای حقوق های .... دو دستگاه کامیون ایرانی در ترکیه به آتش کشیده شد · اهداف سفر محمد .... اختلاف کی‌روش و برانکو ادامه دارد؟
فروشگاه نیکو فایل حقوق - NikoFile
www.nikofile.ir/cat-35395-حقوق.html
Translate this page
دانلود پایان نامه وضعیت حقوقی رسانه های نوین با تکیه بر مصوبات شورای اروپا .... دانلود پایان نامه اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی.
راز رشوه 200 میلیونی معاون وزیر/ قرارداد 32 میلیاردی یک دستگاه دولتی ...
www.yjc.ir › اجتماعی › حقوقی قضایی
Translate this page
سخنگوی دستگاه قضا در نشست‌های خبری مهر ماه 93 به تشریح پرونده‌های مهمی همچون ... اختلاف موجود ضرری غیر قابل جبران داشته باشد باید این ساخت و ساز متوقف شود اما .... در بازداشت به سر می‌برد افزود: ما امیدواریم معاونت‌های حقوقی دستگاه‌های دولتی در این ...
سایت خبری تحلیلی شفاف
www.shafaf.ir/
Translate this page
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اخبار مربوط به پرداخت های چندصد میلیونی ... کاهش نرخ سود به بهانه رونق تولید در روزهای رکود بازار بود اما این تصمیم قشر ضعیف. ... چارچوب قراردادهای جدید نفتی به‌زودی اصلاح و به مجلس ارائه می‌شود .... دریافت حقوق نجومی مدیران گفت: متاسفانه آن چه موجب شد که دستگاه های اجرایی بتوانند ...
آشنایی با گرایش های مختلف رشته حقوق در مقطع کارشناسی ارشد -
hoghooghsara.persianblog.ir/post/12/
Translate this page
حقوق عمومی - حقوق خصوصی - حقوق جزا و جرم شناسی - حقوق بین الملل - حقوق ... حقوقی در ادارات قوانین و معاونت‌های پارلمانی وزارت خانه‌ها و دستگاه‌های دولتی به فعالیت بپردازند. .... در تقسیم‌بندی کلی مباحث مطرح در این رشته به سه حوزه‌ی : 1ـ قراردادهای تجاری ... حوزه‌ها حقوق بیمه ، حقوق مالکیت‌های صنعتی ، حقوق نفت ، حقوق ساخت و ساز و .
حقوق قراردادهاي دولتي - راسخون
rasekhoon.net › ... › حقوق کار و اداری › حقوق قراردادهاي دولتي
Translate this page
با وجود اينكه نظام حقوقي قراردادهاي دولتي بسيار متفاوت از قراردادهاي خصوصي ... در معني عام ، هر قراردادي كه يك طرف آن ، دستگاههاي اداري ، اعم از دولتي (مثل ... به عنوان مثال قرارداد نقاشي يك دستگاه اتومبيل دولتي را نمىتوان همسنگ پيمانكاري راجع به ساخت فرودگاه و ... در صورت تشكيل دادگاههاي اختصاصي ، ضمن سرعت دادن به حل اختلافات و ...
انواع ضمانت نامه هاي بانکي - حقوقی وامور مجلس
www.hvm.ir/print.asp?id=38016
Translate this page
ماهيت ضمانت نامه هاي بانکي که بانک ها صادر مي کنند چيست و اين ضمانت نامه ها عقد هستند يا ... براي شرح موضوع و به عنوان نمونه به اقسام ضمانت هايي که در قراردادهاي دولتي ... مبالغ نقدي سپرده حسن انجام کار در ازاي تضمين به نفع دستگاه اجرايي به طرف قرارداد ... در قراردادهاي مستمر، مانند قراردادهاي ساخت و ساز و پروژه هاي بلندمدت، کارفرما ...
[PDF]ﻓﺴﺦ ﻗﺮارداد ﭘﻴﻤﺎﻧﻜﺎري از ﻧﺎﺣﻴﻪ ﻛﺎرﻓﺮﻣﺎ - دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری
www.ujsas.ac.ir/nr/files/site1/user.../admin-A-10-1-43-6cac7ef.pdf
Translate this page
ﻣﻮﺟﻮد در ﻣﻲ ﻳﺎﺑﻴﻢ ﻛﻪ ﺣﻖ ﻓﺴﺦ ﻗﺮاردادﻫﺎي ﭘﻴﻤﺎﻧﻜﺎري ﺑﻪ دو ﻋﻠﺖ ﺗﺨﻠﻒ ﭘﻴﻤﺎﻧﻜﺎر ... ﺷﺪ ﺣﻘﻮق دادرﺳﻲ اداري داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﻗﻀﺎﻳﻲ وﺧﺪﻣﺎت اداري دادﮔﺴﺘﺮي ... ﻓﺎرس ﻣﺤﻮل ﺷﺪه و ﻛﺎرﻓﺮﻣﺎ و دﺳﺘﮕﺎه ﻧﻈﺎرت، ﺳﺎزﻣﺎن ﻣﻨﻄﻘﻪ اي ﻓﺎرس ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد، .... ﻫﺎي دوﻟﺘﻲ ﻣﻔﺎد دﻓﺘﺮﭼﻪ ﺷﺮاﻳﻂ ﻋﻤﻮﻣﻲ ﭘﻴﻤﺎن و ﺳﺎﻳﺮ ﻣﺪارك ﺿﻤﻴﻤﻪ ﺣﺎﻛﻢ. ﺑﺎﺷﺪ .... ﭘﻴﻤﺎﻧﻜﺎر را ﺑﻴﺸﺘﺮ در ﻣﻮرد ﺳﺎﺧﺖ و ﺳﺎز ﻣﻲ .... در ﺧﺼﻮص ﺻﻼﺣﻴﺖ دادﮔﺎه ﻋﻤﻮﻣﻲ ﺷﻴﺮاز در رﺳﻴﺪﮔﻲ ﺑﻪ اﺧﺘﻼف.
دوره عالی حقوق ساخت و ساز - صفحه اصلی - دانشگاه تهران
eorg.ut.ac.ir/index.php/دوره-عالی-حقوق-ساخت-و-ساز
Translate this page
دوره های تخصصی صنعت ساخت وساز ... 3, روش های انجام پروژه, 9, مدیریت دعاوی، حل اختلاف و داوری. 4, قراردادهای ساخت و ساز, 10, مذاکرات تجاری ... امور مهندسي و ساخت، رییس هیئت مدیره و مدیر عامل سازمان مجری ساختمانها و‌تأسیسات دولتی و عمومی، معاون عمرانی ...
برنامه هسته‌ای در ایران - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/.../برنامه_هسته‌ای_در_ایرا...
Translate this pagePersian Wikipedia
قرارداد ساخت نیروگاه اتمی بوشهر در سال ۱۳۵۳ (نوامبر ۱۹۷۴) منعقد و کار به وسیله شرکت .... پس از توافق‌نامه پاریس و در آخرین ماه دولت هشتم، محمد خاتمی اعلام کرد غنی سازی ... این قطعنامه نخستین سند بین‌المللی حقوقی بود که فعالیت‌های هسته‌ای ایران را .... توان دستگاه‌های نسل اول سانتریفیوژ ایران یا IR-۱ در گزارش‌های مختلف حدود یک سو ...
پایگاه اطلاع رسانی جامعه حسابداران رسمی ایران > قوانین > پرسش و پاسخ ...
www.iacpa.ir/قوانین/پرسش-و.../پرسش-و-پاسخ-های-مالیاتی?...1
Translate this page
چنانچه اين دارايي ها جزء دارايي هاي مذكور در ماده 104 قانون ماليات هاي مستقيم باشد اجاره ... اجاره املاك تعيين و ابلاغ مي گردد بنابراين ارزش اجاره ملك در دستگاه مالياتي وجود دارد كه ... ج – با توجه به ماده 208 قانون تجارت شخصيت حقوقي شركتهاي منحله تا ختم امر .... آیا عقد قراردادهای ساخت قطعات مشمول مالیات 104 می باشد یا خیر در صورت مثبت ...
[PDF]ﭼﮕﻮﻧﮕﻲ رﻓﻊ اﺧﺘﻼف ﺑﻴﻦ دﺳﺘﮕﺎﻫﻬﺎي دوﻟﺘﻲ
www.ensani.ir/storage/Files/20120329105208-2096-98.pdf
Translate this page
ﺑﺮوز اﺧﺘﻼف ﺑﻴﻦ دﺳﺘﮕﺎﻫﻬﺎي دوﻟﺘﻲ اﻣﺮي ﺷﺎﻳﻊ و اﺟﺘﻨﺎب ﻧﺎﭘﺬﻳﺮ اﺳـﺖ . اﻳـﻦ ﻗﺒﻴـﻞ اﺧﺘﻼﻓـﺎت ... ﺗﻌﺮﻳﻒ ﺗﻔﺼﻴﻠﻲ دوﻟﺖ ﻳﺎ ﻛﺸﻮر در ﺣﻘﻮق داﺧﻠﻲ و ﺣﻘﻮق ﺑﻴﻦ اﻟﻤﻠﻞ و وﺟﻪ ﻓﺎرق آن از ﻗﻮه ﻣﺠﺮﻳﻪ،. ﺣﻜﻮﻣﺖ، ﻫﻴﺄت .... وزﻳﺮان وﻗﺖ، ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر ﻓﺮﻫﻨﮓ ﺳﺎزي در اﺟﺮاي اﺻﻞ ﻗﻀﺎزداﻳﻲ و ﻛﺎﻫﺶ ﻣﺮاﺟﻌـﺎت دﺳـﺘﮕﺎﻫﻬﺎي. دوﻟﺘﻲ ﺑﻪ .... ﻻزم ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻫﻨﮓ ﺳﺎﺧﺘﻦ ﺗﺼﻤﻴﻢ ﻫﺎي وزﻳﺮان و ﻫﻴﺄت دوﻟﺖ ﻣﻲ ﭘﺮدازد و ﺑﺎ ﻫﻤﻜﺎري وزﻳﺮان ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ و ﺧـﻂ ﻣـﺸﻲ. دوﻟﺖ را ﺗﻌﻴﻴﻦ ...
درباره ما | انجمن توسعه مهندسی تهران
tehranengineering.com/?page_id=309
Translate this page
کوشش جهت استیفای حقوق و خواست های قانونی مهندسین; برنامه ریزی و پیگیری جهت ... تلاش در زمینه بهبود کیفیت ساخت و ساز و حمایت از حقوق بهره برداران از طریق ... برای انجام خدمات قابل واگذاری دستگاه های دولتی و سازمان نظام مهندسی در قالب برون سپاری ... ترویج بهر گیری مراجع قضایی، حل اختلاف، داوری و کارشناسی از خدمات مهندسان ...
روش‌های حل اختلافات و دعاوی قراردادهای ساخت - فروشگاه اینترنتی کتاب ...
www.fadakbook.ir/.../روش‌های-حل-اختلافات-و-دعاوی-قراردادهای-ساخت
Translate this page
خرید اینترنتی کتاب روش‌های حل اختلافات و دعاوی قراردادهای ساخت. ... ادعا، منحصر به قراردادهای پیمانکاران ایران و شرایط حقوقی حاکم بر طرح های عمرانی کشور است و ... 2.2.1 شرایط عمومی قراردادهای دولتی برای کارهای ساختمانی وعمرانی GC/Works/1 14 .... به تشکیل شخصیت حقوقی دیگر تحت عنوان دستگاه نظارت و مهندس مشاور انجامید.
[PDF]قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت
www.dmk.ir/Dorsapax/userfiles/file/05.pdf
Translate this page
زﻣﺎن ﻣﺠﺎز ﺑﺮاي اﺻﻼح ﺑﻮدﺟﻪ ﺷﺮآﺘﻬﺎي دوﻟﺘﻲ ﻣﻮﺿﻮع اﻳﻦ ﻣﺎدﻩ ﺗﺎ ﭘﺎﻧﺰردهﻢ ﺁﺑﺎن ﻣﺎﻩ هﺮﺳﺎل ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻣﻲ. ﺷﻮد ... درﻳﺎﻓﺖ هﺮﮔﻮﻧﻪ وﺟﻪ ، آﺎﻻ و ﻳﺎ ﺧﺪﻣﺎت ﺗﺤﺖ هﺮ ﻋﻨﻮان از اﺷﺨﺎص ﺣﻘﻴﻘﻲ و ﺣﻘﻮﻗﻲ ﺗﻮﺳﻂ ... اﻳﻦ ﻗﺎﻧﻮن ، ﺑﻪ دﺳﺘﮕﺎهﻬﺎي اﺟﺮاﺋﻲ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان آﻤﻚ ﻳﺎ هﺪﻳﻪ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﻧﻘﺪي و ﻏﻴﺮ ﻧﻘﺪي ﺑﻪ ﺟﺰ در ..... درﻳﺎﻓﺘﻲ از ﺑﺎﺑﺖ ﻗﺮاردادهﺎي ﻣﺬآﻮر ﺑﻪ ﺣﺴﺎب درﺁﻣﺪ اﺧﺘﺼﺎﺻﻲ ﻧﺰد ﺧﺰاﻧﻪ داري آﻞ وارﻳﺰ ﻣﻲ ﮔﺮدد و ﻣﻌﺎدل ..... ﺣﻞ اﺧﺘﻼف ﺳﻨﺪ ﺳﺠﻞ ﺑﻴﺴﺖ هﺰار.
بلاگفال فروشگاه ساز رایگان فایل - http://StuFile.ir
stufiles-bsky.blogfal.ir/
پایان-نامه-ارشد-رشته-حقوق--اختلافات-حقوقی-قراردادهای با فرمت قابل ویرایش word - اختلافات حقوقی قراردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی دانلود فایل ...
ماهیت حقوقی قراردادهای پیمانکاری دولتی - وب سایت تبیان استان اردبیل
www.tebyan-ardebil.ir/description.aspx?id=89513
Translate this page
Apr 6, 2016 - در این مبحث، جهت آشنایی و تبیین مفهوم قرارداد پیمانکاری دولتی به تعریف لغوی و ... آن الزاماً یکی از دستگاه های اجرایی و طرف دیگر یک شخصیت حقوقی حقوق خصوصی ... را بیشتر در مورد ساخت و ساز میشناسند و عموماً قراردادهای پیمانکاری چه در حوزه حقوق .... اختلاف در مورد اندازه‌گیری و مقیاس‌ها بحثی بسیار قدیمی است.
بسم الله الرحمن الرحیم - معرفی رشته های كارشناسی ارشد حقوق و بازار كار ...
ramhidy.mihanblog.com/extrapage/132
Translate this page
گرایشی از رشته حقوق است كه در آن به موضوع رابطه دولت با مردم پرداخته می شود ... حقوقی در ادارات قوانین و معاونت‌های پارلمانی وزارت خانه‌ها و دستگاه‌های دولتی به .... در پاسخ به این پرسش ، بین اقتصاددانان و طرفداران محیط زیست اختلاف نظر فاحشی وجود داشت ؛ ... حوزه‌ها حقوق بیمه ، حقوق مالكیت‌های صنعتی ، حقوق نفت ، حقوق ساخت و ساز و .
دولتی | دانلود پروژه دانشجویی
seoband.ir/tag/دولتی/
Translate this page
پاورپوینت بررسی تطبیقی مفاهیم حسابداری واحدهای انتفاعی و دولتی. استاندارد. پاورپوینت ... اختلافات حقوقی قردادهای ساخت و ساز دستگاه های دولتی. استاندارد.
نحوه تنظیم قرداد های مشارکت در ساخت - مشاوره حقوقی املاک, مشاوره ...
www.estate-lawyer.ir/default.aspx?cmd...قرداد-های...ساخت-
Translate this page
برای قرارداد های مشارکت درساخت ضمانت اجرایی قابل قبولی باید تعریف و توافق کرد ... برای حل اختلاف احتمالی برای تفسیر مفاد و توافقات از حکمیت وداوری استفاده شود ... پس از اتمام هر مرحله از ساخت وساز ، به مالک تحویل شود واز وی اقرار گرفته شود.
الف - تبعيض فاحش در پرداخت حقوق کارمندان از خزانه بيت المال
alef.ir/vdci35arwt1auz2.cbct.html?204195
Translate this page
Nov 5, 2013 - همچنين به گزارش پانا نيوز اختلاف طبقاتي حقوق کارکنان صنعت نفت سر به آسمان کشيده است. .... "م- پاکبازي"کارشناس مسئول نيروي انساني يکي از دستگاه هاي دولتي و مدرّس .... از دولت محترم عدالت در پرداخت حقوق و یکسان سازی در همه ادارات را .... تومن خونه دویست میلیونی ساخت اونم توی شهری که با 50تومن میشه خونه ...
تنظیم حقوقی و تخصصی قرارداد ها - وکیل امور قراردادها
iran-gharardad.com/legal-regulation-and-technical-contracts/
Translate this page
انواع قراردادهای ملکی و ساختمانی و مشارکت در ساخت و پیش فروش و پیش خرید و .... بعداً اختلاف میشه که آیا منظور ایجاد حق فسخ برای فروشنده است و یا به این معنی است که ... دائم، شرط داوری در قرارداد با شرکت های دولتی، شرط سلب رجوع به مراجع قضایی.
دانلود پایان نامه در مورد اختلافات بین دستگاههای اجرایی که در نظام اداری ایران
birdownload.epage.ir/.../incl.news_connector.NewsPrintVersion.Ht...
Translate this page
پایان نامه رشته حقوق : اختلافات بین دستگاههای اجرایی در نظام ... www.payanname.net ... دانلود پایان نامه درباره رژیم حقوقی قراردادهای منعقده میان دولت و . .... آئین‌نامه چگونگی رفع اختلاف بین دستگاه‌های اجرایی از طریق ساز و کارهای داخلی قوه ... ماده18- ... آیین‌نامه اجرایی ماده (۴) قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور.
[PPT]seminar.ppsx4.1 MB
www.nigc.ir/Portal/File/ShowFile.aspx?ID=b740758d-cc02...
Translate this page
صدور گواهي بند د ماده 26 آئين نامه اموال دولتي براي اصلاح اسناد مالكيت (در زمینه ... 6- رسیدگی و اظهار نظر حقوقی راجع به موارد اختلافی دستگاههای اجرائی و امور .... شيوه مستند سازي اراضي و املاك دولتي. 52 .... براي نظارت بر حسن اجراي مقررات اين آيين‌نامه و نيز حل اختلاف بين دستگاههاي دولتي درخصوص استفاده از ساختمانها ، تأسيسات و ...
قرارداد پیمانکاری -نمونه قرارداد- بانک قراردادهای حقوقی
www.gharardad.org/category/قرارداد/قرارداد-پیمانکاری/
Translate this page
در صورت بروز اختلاف در مفاد قرارداد یا اختلاف در تفسیر یا تعبیر متن آن موضوع ابتدا ... پرداخت هر گونه عوارض و ماليات و ساير حقوق دولتي به عهده پيمانكار مي باشد كه .... «مقاطعه یا پیمانکاری»، قراردادی است که به موجب آن دولت یا مؤسسات و سازمان های ... را بیشتر در مورد ساخت و ساز میشناسند و عموماً قراردادهای پیمانکاری چه در حوزه حقوق ...
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
Next
Unknown - Use precise location
 - Learn more  
Help Send feedback Privacy Terms

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
دانلود پروژه , مقاله , تحقیق ، پایان نامه ، طرح توجیهی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6664
  • کل نظرات : 50
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 19
  • آی پی امروز : 50
  • آی پی دیروز : 130
  • بازدید امروز : 486
  • باردید دیروز : 533
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 486
  • بازدید ماه : 9,123
  • بازدید سال : 100,878
  • بازدید کلی : 1,955,812