loading...
تازه ترینها
محمد غفوری تبار بازدید : 209 یکشنبه 13 تیر 1395 نظرات (0)

بررسی روابط بین فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه دخترانه شهرستان خوی

بررسی روابط بین فقر  خانواده و سلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه  دخترانه شهرستان خوی دسته: علوم تربیتی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 255 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 90

یکی از مشغله های اصلی بشریت در تمام دوران ، توانا ساختن نسل آینده در اداره امور خویش و سپردن میراث فرهنگی بوده است قسمت اعظم این وظیفه ، در ابتدا توسط خانواده انجام می شد

قیمت فایل فقط 14,000 تومان

خرید

بررسی روابط بین فقر  خانواده و سلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه  دخترانه شهرستان خوی



 

فصل اول

 

مسأله یاطرح تحقیق

 

 

 

1-1)- مقدمه

 

            یکی از مشغله های اصلی بشریت در تمام دوران ، توانا ساختن نسل آینده در اداره امور خویش و سپردن میراث فرهنگی بوده است . قسمت اعظم این وظیفه ، در ابتدا توسط خانواده انجام می شد . همزمان با گسترش جوامع و تقسیم کار اجتماعی و افتصادی وظیفه تعلیم و تربیت به نهاد آموزش و پرورش محول گردید .این نهاد به طور رسمی عهده دار این امر گشت تا بر اساس اصول و اهداف مورد قبول جامعه ، توانایی ها و استعدادهای کودکان و نوجوانان را شناسایی نماید و به منظور اجتماعی شدن و به عهده گرفتن مسئولیت های آتی تعالیم لازم را به آنان بیاموزد .  

 

امروزه دیدگاه مردم در مورد آموزش و پرورش به گونه ای است که استفاده از امکانات تربیتی جامعه را حق طبیعی و مسلم خود می دانند . دلیل عمده این امر آن است که تعلیم و تربیت با سرنوشت انسان در زندگی آینده پیوند خورده است .در عصر حاضر بسیاری از امکانات مادی و نیروهای انسانی در خدمت تعلیم و تربیت قرار گرفته است .همچنین تعلیم و تربیت در بسیاری از جوامع یک سرمایه گذاری بلند مدت محسوب می شود.که به بهای چشم پوشیدن و صرف نظر کردن از رشد کوتاه مدت دیگر امکانات جامعه حاصل می شود .بنابراین اگر تعلیم و تربیت نتواند نیروهای انسانی تحت آموزش خود را در قالب انواع تخصص ها و مهارتهای مکمل و مورد لزوم جامعه درآورد و بدین ترتیب نتواند به ایفای نقش خود در زمینه شکوفایی جامعه بپردازد ،در واقع باید گفت که این امکانات و نیروها به هدر رفته است .لذا تفکر عاقلانه حکم می کند که سرمایه ها و نیروهای به کار گرفته شده در تعلیم و تربیت به گونه ای برنامه ریزی و سازماندهی شود تابتواند به اهداف مورد نظر خویش دست پیدا کند .

 

کودکان و نوجوانان در دوران تحصیل، نگرش مثبت یا منفی نسبت به خود و محیط پیرامون بدست می آورند این مسأله به مقدار زیاد به تجارب موفق یا ناموفق دانش آموزان در دوران تحصیل بستگی دارد . آنها در مدرسه در مسیر رشد و بالندگی قرار می گیرند .در حقیقت در طول بهترین سالهای عمرخود با عوامل مختلف مؤثر بر تحول شناختی ،عاطفی و اجتماعی به کنش متقابل می پردازند .آنها با پیشرفت در تحصیلات و افزایش میزان یادگیری علاوه بر رشد علمی به سلامت روانی نیز دست پیدا می کنند .بر عکس در صورت عدم موفقیت تحصیلی و فشارهای روانی ناشی از آن ،بهداشت روانی شان برهم خورده و بدین گونه خسارتهایی متوجه آنها و جامعه می شود .

 

کودکانی که متعلق به خانواده هایی با پایگاه اقتصادی و اجتماعی فوق العاده پائین بوده و تواماً با فقر اقتصادی و فرهنگی مواجه اند ،از انگیزه تحصیلی بسیار پائین برخوردارند .از سوی دیگر در کنار فقر فرهنگی و محرومیتهای محیطی ،شرایط اقتصادی - اجتماعی حاکم بر جامعه نیز در چگونگی تبلور انگیزه های رشد و پیشرفت یا افت تحصیلی دانش آموزان نقش بسزایی دارد .وضعیت اقتصادی ،اجتماعی و فرهنگی خانواده در نظام ارزشها به ویژه در روش تربیت فرزندان تأثیر می گذارد . در بعضی از خانواده ها پیشرفت کودکان در امر تحصیل به عنوان یکی از ارزشهای مهم تلقی می شود . این گونه خانواده ها برای پیشرفت فرزندان خود اهمیت زیادی قائل هستن .

 

آنان اغلب با مدرسه و معلم و فرزندان خود در ارتباطند .ولی اعضای طبقه کارگر ارزش پائین تری برای آموزش و پرورش قائل هستند همچنین آنها تأکید کمتری بر آموزش رسمی دارند و آن را وسیله ای برای پیشرفت شخصی قلمداد نمی کنند.

 


 

2-1(- بیان مسأله

 

         قانون توازن بر همه ی عالم از جمله انسان ها حکمرانی می کند. این قانون می خواهد تا آدمی با جان و روان خویش در راه تعادل گام بردارد و آنچه را که لازمه ی زندگی است به او ارزانی داشته ولی از آنجایی که فقر؛" یعنی فقدان ضروریات زندگی و معاش " باعث از بین رفتن این یکسانی و توازن می شود و به آدمی زیان می رساند و از سلامت روان فرد را به مخاطره می اندازد، بدیهی است که باید توجه بیشتری به آن داشته باشیم.

 

امروزه در جهان نه تنها از تعداد فقرا کاسته نشده بلکه طبق آمارهای ارائه شده، روز به روز در حال افزایش است و منشأ بسیاری از مشکلات اساسی بشر می باشد.از جمله: اختلال در شخصیت فردی و اجتماعی، اختلال در تفکر، ضعف جسمی، فروپاشی نیروهای روحی و احساسی، بیسوادی، بزهکاری که ناشی از عدم آموزش و پرورش صحیح می باشد.  ... و دهها مسأله ی دیگر که از نظر ها دور مانده است.

 

"موضوع سلامت روان، شاخه ای از علم گسترده تر بهداشت روان است. با وجود بررسی های انجام گرفته مشخص شده که با مواردی از جمله پیشگیری از اختلال های روانی وحفظ شیوه های بهینه زندگی و بهداشت عاطفی سروکار دارد وفرآیندی همیشگی است که از بدو تولد تا هنگام مرگ ادامه می یابد و با اهدافی چون شکوفائی توان بالقوه ،شادکامی ، رشدو تحول هماهنگ و زندگی مؤثر و کارآمد، سعی می کند راهی برای جلو گیری از بروز اختلالات روانی داشته باشد و بتواند محیطی مؤثر و کارآمد برای زندگی انسان ها مهیا کند."

 

تا به امروز عوامل فراوانی بعنوان فاکتورهای خطرآفرین در سلامت روان مطرح شده اند. از جمله عوامل محیطی که شامل عامل هایی چون آلودگی، سروصدا، ازدحام و معماری

 

است و عوامل شخصی مانند: فقدان مهار شخصی و عوامل اجتماعی مانند: تأثیر همسالان ،تبعیض و دهها مسئله دیگر که بعنوان فاکتورهای خطرسازی مطرح اند که سلامت روان فرد و جامعه را تهدید می کند.

 

بعنوان مثال همه روزه مسائلی مانند: اعتیاد به مواد مخدر، بیماریها، بزهکاری و جرم و جنایت در روزنامه ها و اخبار منعکس می شود و به بررسی جوانب مختلف و راههای درمان اینگونه مسائل پرداخته می شود و همواره گفته می شود که اینها ازجمله مسائلی است که سلامت روان فرد و جامعه را به خطر می اندازد و مدت ها درباره آن بحث و بررسی شده، مقاله ها و سمینارها و پژوهش های مختلفی در این زمینه ها ارائه می شود و در نتیجه این فاکتور ها را به عنوان عواملی تأثیر گذار بر سلامت روان مطرح  می کنند. چه مانعی دارد که ما نیز همین گونه پیرامون فقر و دخالت آن در سلامت روان بیاندیشیم ؟ آیا امروزه در ردیابی بسیاری از موضوعات مرتبط ،به خصوص در روزنامه ها و مجله ها ، نهایتاً به موضوع فقر و محرومیت در زندگی فردی و اجتماعی برنمی خوریم؟

 

اکنون فقر به عنوان یکی از عوامل اصلی در سلامت روان جهانی مطرح است . دانیل گلمن میگوید: "این فقط یک پدیده امریکایی نیست، بلکه مسأله ای جهانی است .رقابت جهانی برای پایین آوردن دستمزد کارگران، فشاری اقتصادی به بار می آورد که به خانواده ها منتقل می شود، از جهانی صبحت می کنیم که در آن والدین به واسطه فشار مالی ناگزیرند تا ساعت های طولانی کار کنند ودر این صورت ناچارند فرزندان خود را به حال خویش رها کنند یا

 

از تلویزیون به عنوان پرستار بچه استفاده کنند؛ زمانی که بیش از هر وقت دیگر کودکان در فقر بزرگ میشوند.״

 

درست است که مسئله فقر و اثرات آن از پیچیدگی مخصوص به خود برخوردار است، اما این پیچیدگی نمی تواند دلیلی باشد تا ما آن را به صورت بسیار کم رنگ و حاشیه ای مطرح کنیم، با آنکه موضوع فقر بسیار اساسی و مهم به نظر می رسد و ما همواره شاهد حضور فقیران در جامعه و له شدن انان در زیر بار مسئولیت های زندگی بوده ایم اما با این حال از این نکته غافلیم که فقر، مانع پیوند صحیح فرد با اجتماع می شود. چنین فردی به دلیل اینکه خود را فاقد قدرت و توانایی لازم برای حضور در نهایت به فردی گوشه گیر و منزوی تبدیل می شود.

 

"فقر به خودی خود لطمات عاطفی جدی بر کودکان وارد می آورد: در سن پنج سالگی کودکان فقیرتر از سایر همسالان خود هراسان تر، مضطرب تر، و غمگین تراندو مشکلات رفتاری بیشتری از قبیل کج خلقی های مکرر و خرابکاری دارند، و این روند تا سنین نوجوانی ادامه می یابد. فشار فقر، زندگی خانواده را تباه می کند: والدین خانواده های فقیر عواطف خود را کمتر ابراز می کنند، مادران (که معمولاً تنها و بیکار هستند) افسرده تراند و در بین انها از تنبیه های شدید مانند فریاد کشیدن ، کتک زدن و تهدیدهای جسمانی بیشتر استفاده می شود."

 

اینها به علاوه پیامدهای دیگری که در طول قرن ها، جوامع مختلف بشری با آن دست به گریبان بوده اند، نتایج ناخوشایندی از مسئله فقر است؛ که کم و بیش مورد توجه روانشناسی معاصر قرار گرفته است.

 

از همین رو دراین پژوهش و بررسی رابطه فقر خانواده و سلامت روان  در دانش اموزان مقطع دبیرستان( تحت پوشش و یا کم درآمد که از لحاظ معیارهای تعیین شده که از سوی کمیته امداد جزء خانواده های فقیر محسوب می شوند). شهرستان خوی و همچنین مقایس آن با دانش اموزان مقطع دبیرستان در سطح نرم جامعه( افرادیکه از لحاظ اقتصادی در رفاه نسبی قرار دارند) پرداخنه می شود.

 

 

 

3-1(- اهمیت وضرورت انجام تحقیق

 

          رشد و تکامل انسان و رسیدن به مراتب عالی چه از لحاظ معنوی و چه مادی به دو امر مهم وابسته است:

 

1-استعداد و ویژگی های خاصی که خداوند در وجود هر انسانی، بر اساس نیازمندی ها و ظرفیت های وجودی او جهت رسیدن به اهداف آفرینش که همان رشد و شکوفائی می باشد قرار داده و انسان باید در جهت رسیدن به این استعدادها نهایت تلاش و کوشش خود را بنماید.(جنبه فردی)

 

2-دیگری شرایط موجود در اجتماع، یعنی امکانات و وسایلی که جهت رسیدن به این اهداف و شکوفا کردن این استعدادها ضروری است. (ر.ک،آرام،1376)پس همچنان که می دانیم نیروهایی به صورت بالقوه در وجود آدمیان نهفته است که باید شرایط و امکانات جهت به فعل در امدن آنها مهیا شود وگرنه باعث میشود این نیروها بصورت پنهان در وجود انسان ها باقی بمانند و شرایط بروز و ظهور نیابند، و سلامت روان فرد را دچار آسیب های جدی بنمایند.

 

به همان اندازه که سلامت روان ، در روانشناسی اهمیت دارد، شناسایی عوامل مؤثر بر این موضوع نیز دارای اهمیت است. پزوهشگران همواره برای جنبه های مختلف فردی در ایجاد سلامت روانی اهمیت قائل بوده و مسئولان امور در بیشتر کشورها- بویژه در کشورهای پیشرفته برای رسیدن به این هدف از راهکارهایی چون ارتقاء سطح آموزش سلامت روان، گسترش امکانات و درمان بالینی جوامع به اصطلاح پیشرفته بصورتی ناباورانه از فقدان سلامت روانی رنج می برند. باوجود آموزشهایی که در زمینه ایجاد سلامت روان صورت گرفته است ما هنوز نظاره گر افزایش مسائلی مانند: استرس، افسردگی، عدم سلامت جسمانی و عدم کارکرد صحیح فرد و خانواده در سطح جامعه هستیم. هرچند تا به امروز تعریف های گوناگونی در مورد سلامت روان توسط روانشناسان ارائه شده و اختلاف نظرهائی در این زمینه وجود داشته، ولی بطور کلی می توان گفت: شکوفائی استعدادها و توانائی های بالقوه فرد جهت رسیدن به خودشکوفائی و فراهم کردن محیطی کارآ ،جهت ایجاد زندگی بهتر و بانشاط تر می باشد.(ر.ک.شاهی1379) به همین جهت این مسئله ما را بر آن می دارد که تحقیقی در زمینه بافت اجتماعی مؤثر در سلامت روان داشته باشیم.

 

 به عنوان نمونه، بلنی(1986) : بررسی هیجان را – که از موضوعات روانشناسی معاصر است – تابع موقعیت های مرزی و تا حد زیادی وابسته به بافت( زمینه مورد مطالعه ) می داند. پاره ای از روانشناسان در تحقیقات اجتماعی- شناختی خود گفته اند حساسیت به بافت یک، قاعده است نه یک استثنا.   (احساس وتفکر، به نقل ازمجله معرفت،شماره84،آذر1383)

 

 

 

"به نظر می رسد که اصلاحات جزئی در عرصه های مختلف بیکاری، جمعیت، آموزش و پرورش ، بهداشت و... هیچ تأثیر مثبتی در کاهش روند تبعیض در جوامع نداشته و هر وقت به گفته خود آنان به اهداف این تغییرات رسیده اند نیازهای فقرا و محرومان همچنان باقی مانده و تغییری در وضع و حال آنان مشاهده نشده، مدارس خوب باعث شده که تعداد بیشتری از دانش آموزان فقیر مدرسه را ترک کنند، مراکز بهداشتی و درمانی بندرت فقرا را با آغوش گرم بپذیرند و در اجتماع جایگاه مناسبی ندارند و مورد طرد افراد جامعه قرار می گیرند و در اصل هیچ مدرکی در دست نیست که نشان دهد وفور در جایی باعث بهبود وضعیت فقرا شده و نگاهی به کشورهای توسعه یافته نشان می دهد که در دل این دنیای فراوانی، جزائر جدیدی از فقر در حال ظهورند."    (دکتر فریده فرهی، وحید بزرگی1377)

 

بر خلاف پژوهش هایی که فقر را بصورتی کمرنگ ، در مجموعه ای از عوامل تأثیر گذار بر سلامت روان ذکر می کنند، در این پژوهش فقر را به عنوان عاملی قدرتمند که ممکن است جامعه را دچار آسیب جدی کند و سلامت روان افراد را در معرض نابودی قرار دهد ، در نظر می گیریم .حال باید دید که آیا سلامتی روان ارتباط و همبستگی معنا داری با مسئله فقر دارد یا نه ؟ وآیا میتوان گفت حضور فقر در جوامع انسانی، سلامت روان فرد را تهدید می کند ؟

 

البته باید توجه داشت که مبارزه با فقر و آثار آن ، خارج از حوزه روانشناسی هم ضرورتی غیر قابل انکار است ، ولی می توان گفت که طرح آن در این حوزه جنبه ی پیشگیرانه داشته و با بهداشت روانی فرد ساز گار تر است و بر خلاف برخی از فاکتورهای تأثیر گذار برسلامت روان ، فقر می تواند موضوعی راهبردی باشد و نتا یج آن به گونه ای ملموس و عینی است که قابل کاربرد و تعمیم به جامعه نیز هست.

 


 


 


 

4-1)- اهداف پژوهش

 

1-4-1)- اهداف اصلی :

 

  1. تعیین رابطه ی بین فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان مقطع متوسطه .
  2. تعیین رابطه ی معنی دار بین سلامت روان خا نواده های فقیر و عادی در دانش آموزان مقطع متوسطه .
  3. تعیین ارتباط بین فقر خانواده و سلامت روان ( از دید گاه قران و روایات اهل بیت (ع) ).

 


 


 


 


 

2-4-1)- اهداف فرعی :

 

1.تعیین ارتباط بین فقر خانواده و کار کرد اجتماعی دانش آموزان مقطع متوسطه

 

2. تعیین ارتباط بین فقر خانواده و سطح افسردگی دانش آموزان مقطع متوسطه

 

3. تعیین ارتباط بین فقر خانواده وسطح اضطراب دانش آموزان مقطع متوسطه

 

4. تعیین ارتباط بین فقر خانواده و علائم جسمانی دانش آموزان مقطع متوسطه

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

5-1(- فرضیه های پژوهش

 

 

 

 1-5-1(- فرضیه اصلی:

 

  1. بین فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان مقطع متوسطه رابطه وجود دارد .
  2. بین سلامت روان خانواده های فقیر وعادی در دانش آموزان مقطع متوسطه تفاوت معنی داری وجود دارد.

 


 


 


 

2-5-1(- فرضیه های فرعی

 

1.بین فقر خانواده و علائم جسمانی دانش آموزان مقطع متوسطه رابطه وجود دارد.

 

2. بین فقر خانواده و سطح اضطراب دانش آموزان مقطع متوسطه رابطه وجوددارد.

 

3. بین فقر خانواده و کار کرد اجتماعی دانش آموزان مقطع متوسطه رابطه وجود دارد .

 

4. بین فقر خانواده و سطح افسردگی دانش آموزان مقطع متوسطه رابطه وجود دارد.



فهرست مطالب

 

 

 

عنوان                                                                                                  صفحه

 

 

 

تقدیم ...................................................................................................أ

 

تشکر..................................................................................................ب

 

چکیده ................................................................................................ج

 

فصل اول: طرح تحقیق                                               

 

1-1-مقدمه...........................................................................................

 

2-1- بیان مسأله....................................................................................

 

 3-1- ضرورت و اهمیت پژوهش...................................................................

 

 4-1- فرضیه های پژوهش: .........................................................................

 

1-4-1-  فرضیه اصلی...............................................................................

 

 2-4-1- فرضیه های فرعی...........................................................................

 

5-1- اهداف پژوهش:.................................................................................

 

1-5-1- اهداف اصلی : ...............................................................................

 

2-5-1- اهداف فرعی: ................................................................................

 

6-1-  تعریف اصطلاحات و واژه ها..................................................................

 

1-6-1 – نظری....................................................................................

 

1-1-6-1- سلامت روان ..........................................................................

 

2-1-6-1- فقر......................................................................................

 

3-1-6-1-  خانواده.................................................................................

 

2-6-1- عملی ......................................................................................

 

1-2-6-1-  سلامت روان............................................................................

 

2-2-6-1-  فقر........................................................................................

 

فصل دوم : پیشینه تحقیق

 

1-2-  مقدمه...........................................................................................

 

 2-2- مفهوم فقر......................................................................................

 

3-2- انواع فقر..........................................................................................

 

1-3-2-  فقر مطلق.....................................................................................

 

2-3-2-  فقر نسبی.....................................................................................

 

3-3-2- فقر عمومی....................................................................................

 

4-2- آمار فقر مطلق و نسبی...........................................................................

 

 5-2- شاخص فقر (در سطح شهرستان)..............................................................

 

 6-2- ابعاد فقر.........................................................................................

 

1-6-2- واقعیات...................................................................................

 

2-6-2- برداشت فرد از وضعیت خود............................................................

 

3-6-2- برداشت دیگران از فقر.................................................................

 

 4-6-2- عوامل اجتماعی ، فرهنگی و زمانی تأثیرگذار بر برداشت های مختلف از فقر.....

 

 7-2- شاخص های فقر................................................................................

 

 8-2- فقر و خاستگاه های آن.........................................................................

 

1-8-2-  خاستگاه فردی...............................................................................

 

2-8-2-  خاستگاه اجتماعی............................................................................

 

 3-8-2- خاستگاه دولتی...............................................................................

 

1-3-8-2- اختصاص یافتن اموال دولتی به طبقه خاص.........................................

 

 2-3-8-2- ضعف های اجرائی..................................................................

 

3-3-8-2-  سپردن امور بدست کم خردان.......................................................

 

4-3-8-2- کوتاهی در گرفتن حقوق محرومان و بازگرداندن به ایشان..........................

 

5-3-8-2- خیانت کارگزاران و مأموران امور مالی...............................................

 

6-3-8-2- شرکت ندادن محرومان در موضوعات سرنوشت ساز...............................

 

    9-2-  فقروآثارمنفی آن.............................................................................

 

  1-9-2- فقروانزوای حاصل ازآن.....................................................................

 

1-1-9-2- انزوای فکری وفرهنگی....................................................................

 

2-1-9-2- انزوای اجتماعی..........................................................................

 

3-1-9-2- انزوای سیاسی ...........................................................................

 

 4-1-9-2- انزوای حقوقی...........................................................................

 

5-1-9-2- انزوای محیطی( خانوادگی)..............................................................

 

6-1-9-2- انزوای دینی............................................................................

 

2-9-2- رابطه فقروشخصیت انسان...............................................................

 

 1-2-9-2-- کشته شدن شخصیت..........................................................

 

2-2-9-2- کشته شدن جسم و نیروی آن.....................................................

 

 3-2-9-2- کشته شدن مواهب و استعدادها...................................................

 

3-9-2- اضطراب و نگرانی..........................................................................

 

4-9-2- سستی در باورها.............................................................................

 

10-2- وظایف سنگین گروههای اجتماعی درمبارزه با فقر..........................................

 

1-10-2- وظیفه عموم افراد جامعه..................................................................

 

2-10-2- وظایف عالمان دینی.......................................................................

 

3-10-2- وظیفه مسؤلان آموزش وپرورش .........................................................

 

4-10-2- وظیفه قوه مجریه ...........................................................................

 

5-10-2- وظیفه بازرگانان، تولیدکنندگان ونرخ گذاران..............................................

 

6-10-2- وظیفه استادان دانشگاه ومتخصصان.......................................................

 

7-10-2- وظیفه برنامه ریزان رسانه های گروهی...................................................

 

8-10-2- وظیفه روزنامه نگاران ....................................................................

 

9-10-2- وظیفه نویسندگان .........................................................................

 

10-10-2- وظیفه طلاب علوم دینی حوزه هاودانشجویان ...........................................

 

11-2- تاریخچه بهداشت روانی .....................................................................

 

12-2- تاریخچه بهداشت روانی درایران ..............................................................

 

13-2- هدف بهداشت روانی .........................................................................

 

1-13-2- پیشگیری ....................................................................................

 

1-1-13-2- پیشگیری اولیه ..........................................................................

 

2-1-13-2- پیشگیری ثانویه ..........................................................................

 

2-13-2- درمان........................................................................................

 

3-13-2- بازتوانی یا توانبخشی.......................................................................

 

14-2-  مفهوم سلامت................................................................................

 

1-14-2)- نظام زیستی نگری.........................................................................

 

2-14-2)- نظام روان تحلیل گران ....................................................................

 

3-14-2)-  نظام رفتاری نگر.........................................................................

 

4-14-2)-  نظام انسانی نگر..........................................................................

 

 15-2- عوامل مؤثر بر سلامت روان.................................................................

 

1-15-2- الگوی پزشکی ...........................................................................

 

2-15-2- الگوی روان تحلیل گری ...................................................................

 

3-15-2- الگوی رفتارنگری..........................................................................

 

4-15-2- الگوهای هستی نگر- انسانی نگر.........................................................

 

5-15-2- الگوی بین فردی.........................................................................

 

6-15-2- دیدگاه بین فرهنگی اجتماعی ..........................................................

 

16-2)- نظام ارزشی وسلامت روانی..................................................................

 

17-2)- معیارهای ایده آل سلامت روان .............................................................

 

1-17-2)- تکامل روانی...............................................................................

 

2-17-2)- احساس هویت ..........................................................................

 

3-17-2)- به فعلیت درآوردن نیروهای ذاتی..........................................................

 

 18-2)- پیشینه موضوع پژوهش......................................................................

 

فصل سوم: روش انجام تحقیق

 

1-3- مقدمه ..........................................................................................

 

2-3- روش تحقیق..................................................................................

 

3-3- روش کارتحقیق...............................................................................

 

4-3- جامعه آماری...................................................................................

 

5-3- نمونه های آماری وروش نمونه گیری..........................................................

 

6-3- متغیر پژوهش................................................................................

 

7-3- ابزارهای گردآوری اطلاعات....................................................................

 

8-3- پرسشنامه سلامت عمومی(G.H.Q-28).....................................................

 

9-3- نوع علائم و نشانه های هر مقیاس..............................................................

 

10-3- شیوه نمره گذاری...............................................................................

 

11-3- ویژگی های روانسنجی پرسشنامه سلامت عمومی............................................

 

1-11-3- روایی.......................................................................................

 

2-11-3- پایایی........................................................................................

 

فصل چهارم : بررسی روش های آماری..........................................

 

 مقدمه

 

بررسی روش آماری

 

توصیف یافته ها .....................................................................

 

نمودارها...............................................................................

 

فصل پنجم : نتایج و یافته ها........................................................

 

بحث و نتیجه گیری...................................................................

 

محدودیت های پژوهش...............................................................

 

فهرست منابع..........................................................................

 


 


قیمت فایل فقط 14,000 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی روابط بین فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه دخترانه شهرستان خوی , بررسی روابط , فقر خانواده , سلامت روان , دانش آموزان دوره متوسطه , دخترانه , شهرستان خوی , پروژه , تحقیق , مقاله , جزوه , پژوهش , دانلود پروژه , دانلود تحقیق , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلود پژوهش


Google
About 218,000 results (1.50 seconds)

Did you mean: بررسی رابطه بین فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه دخترانه شهرستان خوی
Search Results
بررسی روابط بین فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه دخترانه ...
payanname2020.rozblog.com/.../-بررسی-روابط-بین-فقر-خانواده-...
Translate this page
1 day ago - بررسی روابط بین فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه دخترانه شهرستان خوی دسته: علوم تربیتی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: ...
بررسی روابط بین فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه دخترانه ...
maghaleshop.rozblog.com/.../-بررسی-روابط-بین-فقر-خانواده-و-...
Translate this page
7 hours ago - بررسی روابط بین فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه دخترانه شهرستان خوی دسته: علوم تربیتی بازدید: 4 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: ...
دانلود پایان نامه کارشناسی بررسي روابط بين فقر خانواده و سلامت روان ...
cmpeng.ir/?p=7855
Translate this page
Jun 7, 2016 - دانلود پایان نامه کارشناسی بررسي روابط بين فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه دخترانه شهرستان خوی- 90 صفحه. توسط : adminدر: ژوئن ...
بررسی روابط بین فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه دخترانه ...
www.nabfile.larktoon.ir/.../بررسی-روابط-بین-فقر-خانواده-و-سلام...
Translate this page
18 hours ago - بررسی روابط بین فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه دخترانه شهرستان خوی , بررسی روابط , فقر خانواده , سلامت روان , دانش آموزان دوره ...
پایان نامه بررسی روابط بین فقرخانواده وسلامت روان دانش آموزان دوره ...
yarafile.blogsky.com/1394/11/28/post.../آدرس%20لینک%20عکس
Translate this page
Feb 17, 2016 - ... دخترانه شهرستان خوی +پرسشنامه دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت . ...... 1-5-1)بین فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان مقطع متوسطه شهرخوی رابطه ...
پایان نامه کارشناسی در رشته( علوم تربیتی مشاوره وراهنمایی) بررسی ...
www.filehelp.blogsky.com/.../پایان-نامه-کارشناسی-در-رشته-علوم-...
Translate this page
بررسی روابط بین فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه دخترانه شهرستان خوی. -1)- مقدمه. یکی از مشغله های اصلی بشریت در تمام دوران ، توانا ساختن نسل آینده ...
لیست پایان نامه های روانشناسی , علوم تربیتی و اجتماعی
parsproje.com/pn/88-ol-sa.html
Translate this page
SA9- بررسی رابطه بین سلامت روان و سخت رویی دانش آموزان ... SA38- بررسی تأثیر خانواده بر علاقه مندی دانش آموزان متوسطه نسبت به ادامه ... SA47- خانواده و دشواری های رفتاری کودکان در شهر ... OL906- بررسی مشکلات به کارگیری روش‌های فعال تدریس توسط معلمان دوره ..... OL412 -بررسی علل فرار مغزها در دبیرستان دخترانه فرزانگان.
پایان نامه بررسي روابط بين فقرخانواده وسلامت روان دانش آموزان دوره ...
0t0.ir/پایان-نامه-بررسي-روابط-بين-فقرخانواده/
Translate this page
... روابط بين فقرخانواده وسلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه دخترانه شهرستان خوی + ..... بنابراين، پژوهش حاضر به منظور بررسي رابطه كارايي خانواده با سلامت عمومي .... 1-5-4)بین فقر خانواده و سطح اضطراب دانش آموزان مقطع متوسطه شهرخوی رابطه وجوددارد.
بررسی روابط بین فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه دخترانه ...
shoplark-roz.sagacity.ir/page-1668902.html
Translate this page
دسته: علوم تربیتی فرمت فایل: doc حجم فایل: 255 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 90 یکی از مشغله ه.
"خانواده های آلمانی برای تعطیلات به جای اسپانیا و پرتقال به ترکیه می ...
vatan-sever.gifbin.ir/page-253656.html
Translate this page
خانواده ,تعطیلات ,اسپانیا ,پرتقال ,ترکیه ,کودک ,صاحب کودک ,تعطیلات برای ,برای ... روابط بین فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه دخترانه شهرستان خوی ... بررسی امكان بكارگیری سیستم هزینه‌یابی برمبنای فعالیت (ABC) در صنایع ...
بررسي روابط بين فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان - کتابخانه|بانک ...
lib.inplanet.ir/product/.../بررسي-روابط-بين-فقر-خانواده-و-سلامت-...
Translate this page
مقدمه. يکي از مشغله هاي اصلي بشريت در تمام دوران ، توانا ساختن نسل آينده در اداره امور خويش و سپردن ميراث فرهنگي بوده است . قسمت اعظم اين وظيفه ، در ابتدا توسط ...
تحقیق بررسی روابط بین فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه
bankmaghale.ir/تحقیق-بررسي-روابط-بين-فقر-خانواده-و-سلا/
Translate this page
تحقیق بررسی روابط بین فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه مربوطه ... ۴-۶-۲- عوامل اجتماعی ، فرهنگی و زمانی تأثیرگذار بر برداشت های مختلف از فقر. ..... این گزارش طبق مصاحبه ای که در تاریخ ۸/۲/۸۸ در کمیته امداد شهرستان خوی با یکی از ...
چاپخانه دانشگاه علامه طباطبایی | بلاگ ریدر
atumcf.blogreader.xyz/
Translate this page
... سانسور شده Changeling 2008 | | بررسی بیولوژیكی دستگاه شنوایی خط جانبی در ... روابط بین فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه دخترانه شهرستان خوی ...
پایان نامه کارشناسی ارشد رابطه بین مسئولیت پذیری با رفتار شهروندی ...
gonapa.xyz/?p=593
Translate this page
Jun 18, 2016 - پایان نامه کارشناسی ارشد رابطه بین مسئولیت پذیری با رفتار ... در بررسی حاضر این عوامل بر اساس ویژگی مسئولیت پذیری کارکنان جستجو شده است ... فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه دخترانه شهرستان خوی- 90 صفحه ...
دسترسی به مقالات اولین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی ...
www.callforpapers.ir › انتشارات علمی
Translate this page
Oct 11, 2015 - بررسي رابطه ي بين هوش هيجاني و مسووليت پذيري اجتماعي دانش آموزان پسر مقطع ... تاثير نيازهاي اساسي روان شناختي (خود مختاري،شايستگي،روابط بين ... رابطه اضطراب امتحان و سلامت رواني با عملكرد تحصيلي در دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي اهواز ... والدين با گرايش به اعتياد در دانش آموزان دوره دوم متوسطه شهر دهلران
روشهای علاقه مند سازی دانش آموزان مقطع متوسطه و هنرستان به درس ادبیات ...
topfile.takdokhtar.ir/page-15242.html
Translate this page
دانلود پایان نامه کارشناسی بررسي روابط بين فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه دخترانه شهرستان خوی- 90 صفحه • فایل فلش فارسی سامسونگ a300h ...
علوم تربیتی - فایل ناب
filenab.com/cat-21-oloom-tarbiyati.aspx
Translate this page
... تأثیر آن در روح و جسم نوجوانان,بررسی روابط بین فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه دخترانه شهرستان خوی,ارتباط بین مدیریت آموزش و یادگیری چیست؟
پایان نامه بررسی رابطه اختلالات رفتاری کودکان با بهداشت روانی والدین
bankmaghaleh.ir/پایان-نامه-بررسي-رابطه-اختلالات-رفتار/
Translate this page
بزرگی ارقام فقر و بیماری و مرگ در کشورهای جهان سوم لرزه بر اندام آدم می اندازد و ... ۱۴ و ۷ را انتخاب کرده است و از هر منطقه دو مدرسه ابتدایی یکی دخترانه و یکی پسرانه بود و از هر ... آقازاده ،حمید رضا (۱۳۸۷)، بررسی رابطه بین خودپنداره و سلامت روانی دانش آموزان ... اجتماعی و افسردگی در دانش آموزان سال چهارم پیش دانشگاهی دوره متوسطه شهرستان ...
روانشناسی , علوم تربیتی و اجتماعی
parsproje3.ir/pn/88-ol-sa.html
Translate this page
SA9- بررسی رابطه بین سلامت روان و سخت رویی دانش آموزان ... SA38- بررسی تأثیر خانواده بر علاقه مندی دانش آموزان متوسطه نسبت به ادامه ... SA47- خانواده و دشواری های رفتاری کودکان در شهر ... OL906- بررسی مشکلات به کارگیری روش‌های فعال تدریس توسط معلمان دوره ..... OL412 -بررسی علل فرار مغزها در دبیرستان دخترانه فرزانگان.
مرکز پایان نامه - پروژ های دانشجویی ... - علوم تربیتی و روان شناسی
4223682.blogfa.com/cat-118.aspx
Translate this page
تمامي نوجوانان 14 تا 18 ساله، ذكر ساكن شهر تهران كه در منطقه 6 آموزش و پرورش شهر تهران ... پایان نامه :مقایسه ی خلق و خوی کودکان نوپا در شیرخوارگاه‌های مراکز بهزیستی با همسالان ..... بهرحال روابط بين والدين و فرزند، از هم پاشيدگي خانواده و فقدان نظم و تعادل در .... پایان نامه بررسی رابطه ویژگیهای شخصیتی و سلامت روان در بین دانش آموزان ...
لیست عناوین روانشناسی،جامعه شناسی،علوم تربیتی،مشاوره
article.university › لیست
Translate this page
۱۶۰ – بررسی سلامت روانی در خانواده خلبانان نظامی ۲۱۵ ... ۲۱۲ – بررسی رابطه بین عزت نفس و افکار غیر منطقی در دانش آموزان دبیرستان دخترانه شهرستان نظر آباد ۱۰۷
حمیده پرتو اعظم - دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی
www.iaukhoy.ac.ir/asatid.aspx?ID=93
Translate this page
نام و نام خانوادگي: حمیده پرتواعظم تاريخ تولد: 1348 محل تولد: خوی. مليت: ايراني ... بررسی آگاهی و نگرش مادران دانش آموزان دختر شهر خوی در مورد آنمی فقر آهن در سال1382.
دانلود پایانامه - depp
depp.ir/p/f8f4bd073d70318945787ae8414b934c10
Translate this page
... 9SA- بررسی رابطه بین سلامت روان و سخت رویی دانش آموزان مدرسه دخترانه حجاب ... فرزندان شهرستان SA38- بررسی تأثیر خانواده بر علاقه مندی دانش آموزان متوسطه ... از سوی والدین و بروز جرم شرارت در دوره های بعدی کودکان OL30-بررسی تأثیر علل ..... غیر سیگاری دانشگاه مشهد OL334 -مقایسه ی خلق و خوی کودکان نوپا در شیرخوارگاه‌های ...
یوز - آخرین مطالب فهرست مطالب عنوان صفحه چکیده ١
yooz.ir/blogs/?t=1&i=0&s=0&l=15&tid...tnm...
Translate this page
بررسی روابط بین فقر خانواده و سلامت روان دانش اموزان دوره متوسطه دخترانه شهرستان خوی. بررسی روابط بین فقر خانواده و سلامت روان دانش اموزان دوره متوسطه دخترانه ...
[PDF]فراوانی و شدت افسردگی در دختران نوجوان دبيرستان های عادی دخترانه شهر ...
unmf.umsu.ac.ir/files/site1/.../godadmin-A-10-2-56-47a63be.pdf
Translate this page
Mar 4, 2009 - ﺗﺮﻳﻦ ﺩﻭﺭﻩ. ﻫﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻳﻚ ﺩﺧﺘﺮ. ﺑﻠ،. ﻮﻍ ﻭ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻲ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑ. ﻪ. ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺁﻥ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﺷﺮﻭﻉ ﻗﺎﻋﺪﮔﻲ ﻣﻄﺮﺡ ﻣﻲ ... ﻭﻫﺶ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻓﺮﺍﻭﺍﻧﻲ ﻭ ﺷﺪﺕ ﺍﻓﺴﺮﺩﮔﻲ ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯﺍﻥ ﺩﺑﻴﺮﺳﺘﺎﻥ. ﻫﺎ ... ﻱ ﺩﺧﺘﺮﺍﻧﻪ ﺷﻬﺮ ﺧﻮﻱ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺭﻭﺵ ﻧﻤﻮﻧﻪ ... ﺑﺎﺷﻨﺪ ﻭ ﺳﻼﻣﺖ ﺭﻭﺍﻧﻲ ﺁﻧﺎﻥ ﭘﺸﺘﻮﺍﻧﻪ ﺗﺮﺑﻴﺖ ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻥ ﺳﺎﻟﻢ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ ﻟﺬﺍ. ﻣﻲ ... ﻭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺩﺭ ﮔﺮﻭ ﺗﺎﻣﻴﻦ ﻧﻴﺎﺯﻫﺎﻱ ..... ﺑﺮﺭﺳﻲ ﻣﻴ. ﺰﺍﻥ ﺍﺿﻄﺮﺍﺏ ﻭ ﺍﻓـﺴﺮﺩﮔﻲ ﺩﺭ ﺑـﻴﻦ ﺩﺧﺘـﺮﺍﻥ ﺩﺍﻧـﺶ ﺁﻣـﻮﺯ. ﺩﺑﻴﺮﺳﺘﺎﻥ. ﻫﺎ.
شیوع کم خونی فقر آهن در دانش آموزان دختر دبیرستان شهر سمنان
vista.ir/.../شیوع-کم-خونی-فقر-آهن-در-دانش-آموزان-دختر-دبیرستان-...
Translate this page
در این پژوهش همچنین ارتباط بین شیوع کم خونی فقر آهن با سن تقویمی، سن شروع ... گزارش یک خانواده ایرانی مبتلا به سندرم پندرد با جهش جدید T۴۲۰I و نیز جهش هتروزیگوت ... بررسی ناهنجاریهای عضلانی اسکلتی دانش آموزان پسر دوره راهنمایی شهرضا ... تاثیر رینوپلاستی زیبایی در وضعیت روانی مراجعین براساس پرسشنامه GHQ ...
فروش آنلاین پروژه و پایان نامه - دانلود پایان نامه روانشناسی , علوم تربیتی
parsproje.blogfa.com/page/408
Translate this page
Oct 23, 2015 - بررسی رابطه بين سلامت روان و سخت رويی دانش آموزان ... بررسی تأثير خانواده بر علاقه مندی دانش آموزان متوسطه نسبت به ادامه تحصيل در دبيرستان.
آموزش در هزاره سوم - موضوعات پروپوزال و پایان نامه های رشته علوم تربیتی
ebrahimibonab.blogfa.com/post/23
Translate this page
35) پایان نامه بررسی رابطه بین پرخاشگری والدین و افسردگی کودکان مقطع ... 46) پایان نامه بررسی رابطه بین عزت نفس و افکار غیر منطقی در دانش آموزان دبیرستان دخترانه ... 70) پایان نامه بررسی رابطه ویژگیهای شخصیتی و سلامت روان در بین دانش آموزان .... 240) بررسی نقش خانواده در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دیرآموز شهرستان ...
دومین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات ...
www.symposia.ir/EPSCONF02.html
Translate this page
بررسی رابطه بین تعارض کار- خانواده با فرسودگی شغلی و کیفیت زندگی ... بررسی رابطه آسیب های اجتماعی با سلامت روان دانش آموزان دختر مقطع متوسطه شهر آبدانان ... راههای پرورش تفکر انتقادی و خلاق در یادگیری دانش آموزان دوره ابتدایی ... فرسودگی تحصیلی در مدارس سمپاد (مطالعه موردی: دبیرستان دخترانه فرزانگان ناحیه یک زنجان).
جستجو در پایان نامه های دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد
thesis.um.ac.ir/index-l-spv-%20.html
13 - بررسی رابطه بین هوش سازمانی و اثر بخشی دبیران مرد تربیت بدنی مقطع متوسطه .... تعهد سازمانی معلمان مدارس ابتدایی دخترانه دولتی شهر سبزوار - نویسنده: ناوی، زهرا ...... 633 - اثربخشی درمان مبتنی بر کیفیت زندگی بر سلامت روان، کیفیت زندگی و ..... 890 - ارزشیابی امور آموزشی، امور دانش آموزان و روابط مدرسه- اجتماع در موسسات ...
سوژه هاي خبري مردمي زير ذره بين 2030 را اينجا بنويسيد
www.yjc.ir/fa/news/.../سوژه-هاي-خبري-مردمي-زير-ذره-بين-2030-را-اينجا-بنويسيد
شما مي توانيد سوژه هاي خبري خود را براي خبرنگاران ذره بين 2030 در اين قسمت ارسال كنيد. ... در انتظار بررسی: ۱۱۵۸ ...... وگر نه این بخش خبری از روابط عمومی دانشگاه در باره حکم دیوان وهمچنین خبر قائم ..... من دانشجوی دانشگاه پیام نور شهرستان خوی هستم. ...... من مادر يكي از دانش آموزان مدرسه دخترانه استقلال هستم از سال گذشته به دليل ادغام ...
وبلاگ شرکت آدونیس , دانلود پایان نامه - پایان نامه روانشناسی و علوم ...
adonisdoc.blogfa.com/post/8
Translate this page
Oct 1, 2015 - پایان نامه کارشناسی بررسی رابطه بین باورهای مذهبی و سلامت روان با ... های شخصیت و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دبیرستانهای دخترانه ناحیه 3 ... خانواده با پرورش خلاقیت دانش آموزان مقطع راهنمایی در سال 89-90 شهر اردبیل .... پایان نامه کارشناسی بررسی عوامل موثر در شکوفایی خلاقیت دانش آموزان دختر مقطع متوسطه ...
chartblogs - مطالب صفحه 4
chartblogs.ir/pages/4
Translate this page
... و پاورپوینت بررسی رابطه بین وجوه نقد ناشی از فعالیت های تامین مالی و بازده ... روابط بین فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه دخترانه شهرستان خوی ...
نیستان
neyestan20.ava.ysupport.ir/
Translate this page
-گزارش کارآموزی روابط عمومی الکترونیک(Epublic Relations) -پایان نامه ... -پایان نامه بررسی راههای پرورش خلاقیت در دانش آموزان دوره راهنمایی ... -میزان شیوع افسردگی در بین دانش آموزان مدارس دخترانه شهرستان اندیمشک ... -کار و فناوری دوره متوسطه پایه هشتم قسمت2 ... -بررسی رابطه بین تیپ شخصیتی (AوB) و سلامت روانی دانشجویان
میهن تحقیق - پروژه ، پایان نامه ، روش تحقیق ، گزارش کار آموزی ، طح ...
www.mihantahghigh.ir/ravanshenasi.htm
Translate this page
149 - بررسي تاثير پدر و مادر بر خلق خوي كودكان كه در م نزل هستند و كودكان مهد .... 260 - بررسي مشکلات و عواملي که منجر به زوال خانواده و روابط نامناسب زن و شوهر ... 263 - روش تحقیق - بررسي علل فرار مغزها در دبيرستان دخترانه فرزانگان شهرستان بجنورد ... 288 - مقايسه سلامت روان در بين دانش آموزان دختر سال اول دبيرستان پرورشگاهي و ...
پایان نامه ی بررسي خلاقيت دانش آموزان با نگرشهاي فرزند پروري والدين ...
mobofile.xyz/?p=8257
Translate this page
3 days ago - جهت دریافت درجه ی کارشناسی در رشته ی روان شناسی ... از نظر شيوه هاي فرزند پروري و ميزان خلاقيت دانش آموزان رابطه آماري ... به این ترتیب ضعیف بودن فرآيند بروز خلاقيت ها در جوامع عقب مانده نیز موجب بدبختی ، فقر و فلاکت خواهد بود . ..... بررسي رابطه بين ذهنيت فلسفي وخلاقيت مديران مدارس متوسطه شهر اصفهان ،.
مالی برآورد هزینه های یك طرح حسابداری پیمانكاری
hamkhabar.ir/ext/676615?title=مالی-برآورد-هزینه-های-یك...
Translate this page
6 days ago - در صورتی كه برآورد باقیمانده هزینه های لازم برای تكمیل پیمان بین دو مبلغ محدود ... بررسی روابط بین فقر خانواده و سلامت روان دانش آموزان دوره متوسطه ...
بررسی رابطه اختلالات رفتاری كودكان با بهداشت روانی والدين » پروژه 20 ...
prozhe20.ir › روانشناسی
Translate this page
Jul 30, 2014 - فرار از خانواده نیز معمولاً به دنبال یک دوره طولانی تعارضات شدید خانوادگی رخ می دهد. ... پس بررسي رابطه اختلال رفتاري كودكان با بهداشت رواني والدين و درك بهتر وضعيت ... 2) بررسي رابطه بين سلوك كودكان با ميزان پرخاشگري والدين . ..... کلیه دانش آموزان دختر و پسر مقطع دبستان شهر تهران به همراه والدین آنها که در سال ...
روانشناسی,علوم تربیتی,پایان نامه کارشناسی ارشد,کارشناسی ...
www.fileyabee.ir/post/71
Jun 26, 2016 - مقاله بررسي و مطالعه میزان شیوع افسردگی در دانش آموزان سال سوم ... با سلامت روان و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دختر پیش دانشگاهی شهر ... هاي انضباطي با اضطراب و عملكرد تحصيلي دانش آموزان دوره متوسطه ... دانلود پایان نامه رابطه بین مسئولیت پذیری و سلامت روان خانواده اصلی ..... فقر و جدايي‌ نژادي‌ در مراكز شهري‌.
عناوین پایان نامه های رشته آموزش بهداشت – تهران تحقیق
payannameha.ir › ... › پزشکی و پیراپزشکی
Translate this page
Sep 21, 2014 - ۰۱/۰۰۰۰۳/۰۰۰۱۷/۰۰۰۰۱ بررسی آموزش بهداشت در بهداشت محیط شهرستان فلاورجان ... تاثیر آموزش شیوه‌های مدیریت استرس بر سلامت روان نوجوانان شهر تهران بر ... الگوی توانمند سازی خانواده محور در پیشگیری از کم خونی فقر آهن ... ۰۱/۰۰۰۰۳/۰۰۰۱۷/۰۰۰۶۰ بررسی تاثیر آموزش بر میزان استرس در دانش آموزان پسر مقطع متوسطه ...
مدیریت توسعه - تحقیق علمی 3
asmir.blogfa.com/post-222.aspx
Translate this page
آماره ي آزمون به صورت زير تعريف مي شود : 3-برای فهمیدن اینکه، آیا اختلاف بین ضریب های ... بين ارتباط اولياء با سواد با مدرسه و پيشرفت تحصيلي هنری دانش آموزان دوره راهنمائي رهال .... زيرا در شهر ها در آينده بايد شغلي را انتخاب كنند و مدیریت خانواده اي را از نظر اقتصادي عهده دار شوند. ..... ميزان سلامت رواني دانش آموزان دوره متوسطه آذرشهر .
تنديس گلبرگ
golbargtandis.moonfa.com/
Translate this page
-پايان نامه بررسي رابطه بين هيجان خواهي و جنسيت در بين دانش آموزان ... -پژوهش بررسي و مقايسه ي رابطه عزت نفس و سلامت رواني و بهزيستي ... -پروژه بررسي مفهوم فقر .... -پروژه بررسي رابطه وضعيت اقتصادي خانواده با موفقيت تحصيلي دانش آموزان دوره ابتدايي ... -گزارش كارآموزي امور مالي دراداره دارايي و امور مالياتي شهرستان خوي
نیستان
neyestan20-ava.feedblog.xyz/
Translate this page
-نمونه سؤال امتحان نهایی حقوق خانواده در اسلام سوم هنرستان به همراه پاسخنامه دی 93 -تحقیق آلزایمر ... -مقاله بررسی تاثیر اضطراب بر افت تحصیلی دانش آموزان دوره متوسطه -تحقیق اصل .... -پایان نامه مقایسه سلامت روان شاعران با سایر افراد غیر شاعر .... -میزان شیوع افسردگی در بین دانش آموزان مدارس دخترانه شهرستان اندیمشک -بررسی ...
نیستان
neyestan20-ava.avablog.xyz/
Translate this page
-مقاله بررسی تأثیر دوره تصدی حسابرس بر استقلال حسابرس و کیفیت حسابرسی ... شخصیتی و قضاوت اخلاقی و تاثیر آن در ارتکاب به جرم در بین زندانیان شهرستان خوی ... -پایان نامه مطالعه میزان سلامت روانی در كارمندان اداره بهزیستی شهر نیشابور ... -بررسی رابطه بین خود کارآمدی و تنظیم هیجان با اضطراب مدرسه در دانش آموزان
نقش مدرسه در سلامت روان دانش آموزان | دانش آموزان روز
danesheroz.ir/نقش-مدرسه-در-سلامت-روان-دانش-آموزان/
Translate this page
Dec 21, 2013 - داخلی · بین الملل ... وضع روانی دانش آموز که حاصل تعامل و ارتباط متقابل او با محیط خانواده است، یکی ... دانش آموزی که به علت فقر مالی از حداقل امکانات رفاهی برخوردار است، ... بعضی از معلمان دوره راهنمایی، علاوه بر درس های کلاسی، تکالیف فوق ... شخصی و محرمانه دانش آموز در اختیار آموزگار قرار داده شود تا ضمن بررسی آن، ...
باران مدام
baranmodam.loxblog.com/
Translate this page
-نمونه سؤال امتحان نهایی حقوق خانواده در اسلام سوم هنرستان به همراه پاسخنامه دی 93 -تحقیق آلزایمر ... -مقاله بررسی تاثیر اضطراب بر افت تحصیلی دانش آموزان دوره متوسطه -تحقیق اصل .... -پایان نامه مقایسه سلامت روان شاعران با سایر افراد غیر شاعر .... -میزان شیوع افسردگی در بین دانش آموزان مدارس دخترانه شهرستان اندیمشک -بررسی ...
ياس سفيد - ساخت وبلاگ
yasespid.monoblog.ir/archive1395-4-1.html
Translate this page
-بررسي سلامت رواني كاركنان بهزيستي شهر نيشابور در سال 1386 .... -تحقيق آماري تأثير سطح اقتصاد خانواده بر گرايش به مواد مخدر در بين زندانيان ندامتگاه ... كمال گرايي با خلاقيت در دانش آموزان دبيرستاني نمونه دولتي دخترانه و پسرانه .... -تاثير شيوه‌هاي مديريت كلاس درس در ميزان رضايتمندي و يادگيري دانش‌آموزان دختر دوره متوسطه
صفحه شخصي فرخنده امين شکروي - كل رزومه - دانشگاه تربيت مدرس
www2.modares.ac.ir/Schools/med/.../7
Translate this pageTarbiat Modares University
Dec 26, 2013 - بررسی و تاثیر برنامه آموزشی E.S.E بر میزان عزت نفس دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی شهر تهران, عزت نفس و سلامت روانی, تهران, ایران, ٢٦/٠٢/١٣٨٣ - ٢٩/٠٣/١٣٨٦ .... خانواده و نقش آن در بروز رفتارهاي پر خطر: يك مطالعه كيفي. ... بررسي ارتباط بين اعتمادبه نفس، خودكارآمدي، منافع و موانع درك شده با رفتار خودآزمايي پستان ...
[PDF]چکیده مقالات - انجمن روانپزشکی کودک و نوجوان ایران
www.iacap.ir/Education%20contents/3rd.Congress.pdf
Oct 5, 2010 - ﺑﺮﺭﺳﯽ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺯﻧﺪﮔﯽ و ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺁﻥ ﺑﺎ ﻋﺰﺕ ﻧﻔﺲ ﺩﺭ ﺩﺍﻧﺶ ﺍﻣﻮﺯﺍﻥ ﺩوﺭﻩ ﺩﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻥ. 30 .... ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﻓﻘﺮ. ﺁﻫﻦ و ﺷ. ﺪﺕ ﺍﻓﺴﺮﺩﮔﯽ ﺩﺭ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﺩﺧﺘﺮ ﺷﻬﺮ. ﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮی ﺩﺭ ﺳﺎﻝ. 1378. ٥٠. ﺑﺮﺭﺳﯽ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺧﻮﺩ ...
علمی - مشکلات ونارسایی های درس تربیت بدنی درمدارس
rezasayaf.blogfa.com/post/1
Translate this page
چکیده مطالب: در بحث و تحقیق بررسی و مشکلات درس تربیت بدنی رسیدن به علل و ... برنامه ریزی های مسولین و عدم آگاهی معلمان تربیت بدنی و همچنین عدم آگاهی خانواده ها ویا به ... -شناسایی راههای پیشرفت درس تربیت بدنی -شناسایی دانش آموزان ضعیف و ..... این چنین عنوان کرد: 1- سلامت جسمانی و روانی دانش آموزان 2- رشد تكامل و يادگيری ...
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
Next
Unknown - Use precise location
 - Learn more  
Help Send feedback Privacy Terms

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
دانلود پروژه , مقاله , تحقیق ، پایان نامه ، طرح توجیهی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6664
  • کل نظرات : 50
  • افراد آنلاین : 243
  • تعداد اعضا : 19
  • آی پی امروز : 449
  • آی پی دیروز : 114
  • بازدید امروز : 2,125
  • باردید دیروز : 240
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 12,257
  • بازدید ماه : 12,257
  • بازدید سال : 130,747
  • بازدید کلی : 1,985,681